EMAA dă tonul la dans cu ,,Roșu stins”

CoolNews, Muzică
share

,,Roșu stins”, cea mai nouă piesă semnată EMAA, vine ca o furtună de emoții sonore. Piesa te prinde cu dorul intens pentru cineva special și te face să simți asta printr-un ritm alert, care e ca o agitație a sufletului tău.

Ritmurile alternează între subtilitate și energie, iar diversitatea sunetelor aduce un aer proaspăt și inovator în peisajul muzical. EMAA nu se conformează tiparelor, ci le redefinește, oferind ascultătorilor o experiență sonoră complexă și provocatoare.

Piesa a fost scrisă de EMAA și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,Piesa a fost scrisă acum câteva luni bune și mă bucur enorm ca am găsit contextul potrivit să o lăsăm, să își ia zboru’. E o piesă vie, menită să dea energie chiar și-atunci când dorințele și momentul poate nu mai sunt chiar atât de aliniate.” ne spune EMAA.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a avut și o colaborare alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar piesa sa ,,În fiecare seară”, a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlisturi populare Apple Music și Spotify. În acest an, EMAA a lansat piesele ,,Poartă-mă” și ,,Razna”, care au ajuns să fie foarte îndrăgite de fanii artistei, dar și de radiouri. În plus, EMAA a colaborat cu HBO Max pentru coloana sonoră a serialului ”Spy/Master”, cu piesa “Free man falling”, cu Macanache pentru piesa ,,Cât mai lejer”, care a stat 11 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #1, și cu The Motans pentru piesa ,,La ce te gândești”, foarte bine primită de fanii artiștilor. Ultimul single al artistei se intitulează ,,Lyudi”.

Articole similare

EMAA cântă “î n n u m e l e b i n e l u i”

“î n n u m e l e b i n e l u i”, cea mai nouă piesă semnată EMAA explorează subtilitățile și complex...

EMAA și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ,,În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh colaborează pentru prima dată și fac minuni cu versurile și vocile lor. Piesa „Î...

EMAA lansează prima piesă de pe un viitor album - “Lyudi”

Sfârșitul lui 2023 vine cu muzică proaspătă și promisiunea unui material muzical complex din partea ...