Elton John & Charlie Puth lansează piesa „After All”

CoolNews, Muzică
share

După ce a bubuit în toate topurile cu piesa „Cold Heart” alături de Dua Lipa, Elton John lansează o colecție de 16 piese, fiecare dintre ele fiind o colaborare neașteptată. Adică să fim sinceri, nu ne-am fi imaginat niciodată că vom auzi piese de la Elton John cu Brandi Carlile, Charlie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug și mulți alții

Single-ul cu Dua LipaCold Heart (PNAU Remix)” devine prima piesă a lui Elton John care a intrat în Top 5 în U.K. din 2003

The Lockdown Sessions” este o colecție de colaborări înregistrate la distanță, în ultimele 18 luni, o combinație încântătoare de 16 piese care sărbătoresc apropierea de alte persoane și care îl surprinde pe Elton colaborând cu o gamă largă de artiști pe care doar el ar fi putut să-i reunească. Albumul va fi lansat pe 22 octombrie si este disponibil pentru pre-comandă aici.

În timp ce primul single extras de pe „The Lockdown Sessions” – piesa ideală pentru ringul de dans, „Cold Heart„, cu Dua Lipa (PNAU Remix)” continuă să crească, îndreptându-se cu pași repezi către un hit internațional, „After All” surprinde o latură diferită a acestui album multilateral. Construit în jurul notelor îmbietoare de pian electric și chitară, vocile lui Elton și Charlie se combină cu o subtilitate și putere, ce creează o baladă soul clasică demnă de adăugat la discografia bogată a lui Elton.

 

Elton și Charlie s-au întâlnit din întâmplare la un restaurant din Las Vegas, la începutul lui martie 2020. Având în vedere că Elton a lăudat piesele lui Charlie în timpul show-ului Apple Music Rocket Hour, cei doi au început să discute și au descoperit că locuiesc unul aproape de celălalt. În timp ce pandemia a început să pună stăpânire pe mapamond, Charlie l-a invitat pe Elton în studioul său și rezultatul acelei sesiuni este minunata piesă „After All”, primul proiect pe care aceștia l-au completat în timpul carantinei.

Discutând despre această colaborare, Elton a spus: „Charlie este un muzician minunat; ne-am înțeles bine din prima. El a devenit un prieten al meu si al familiei. Copiii noștri îl iubesc și el îi iubește pe ei. Am devenit apropiat de toate persoanele cu care am lucrat pentru <<The Lockdown Session>>, e minunat. Pentru <<After All>>, Charlie și cu mine am fost în studio, doar noi doi. El și-a făcut un aranjament acasă cu tastaturi, sintetizatoare și Pro Tools. Am cântat la pianul electric și am compus piesa până la capăt, apoi Charlie a scris versurile destul de repede. Este incredibil de rapid si am avut o chimie fantastică în studio.”

Charlie Puth a spus: „Fiind la rândul meu compozitor, l-am admirat și urmat drept exemplu pe Elton John dintotdeauna. Este cu adevărat incredibil cum acordurile și melodiile par să îi vină instant oricând se așază la pian. Am avut ocazia să fiu martorul principal când am compus această piesă împreună. El este adevarata definiție a geniului muzical. Să fiu parte din călătoria lui muzicală este un vis devenit realitate.”

Elton și Charlie vor apărea împreună pe scenă în cadrul evenimentului Global Citizen în Paris, sâmbătă, 25 septembrie. Acest eveniment de caritate, ce se desfășoară pe parcursul a 24 de ore, reunește unii dintre cei mai mari artiști și lideri mondiali cu scopul de a proteja planeta și combate sărăcia. Acest eveniment face parte din campania Global Citizens – Recovery Plan for the World, care se focusează pe COVID-19, încetarea foametei, protejarea planetei și multe altele.

Articole similare

[BREAKFAST] Elton John și-a anunțat retragerea, după un concert memorabil. ''Am avut o carieră minun...

Elton John le-a spus fanilor că îi va păstra în ''minte, inimă şi suflet'' cu prilejul ultimului con...

Noua piesă a lui Charlie Puth - în premieră la Virgin Radio Romania Breakfast!

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Ed Sheeran & Elton John pregătesc o piesă de Crăciun

Ed Sheeran și Elton John fac echipă pentru a oferi fanilor o nouă melodie de sărbători pe care să o ...