Ellie Goulding și Juice WRLD lansează „Hate Me”

Muzică
share

Ellie Goulding ne surprinde cu piesa „Hate Me”, o colaborare inedită cu Juice WRLD, celebrul rapper american, al cărui album de debut, „Death Race For Love”, a fost #1 în clasamentul Billboard 200.

„Hate Me” este un material ce îți rămâne instant întipărit în minte. Redând punctul de întâlnire dintre genurile pop și R’n’B, piesa semnată Ellie Goulding și Juice WRLD este compusă chiar de cei doi artiști și produsă de către Jason Evigan (Demi Lovato, Madonna) & The Monsters și Strangerz (Britney Spears, J Lo, Kanye West).

„Îmi place cum această piesă reușește să fie puțin ironică și jucăușă. În ceea ce privește versurile și mesajul, este diferită de toate celelalte piese ale mele, însă e drăguț să te relaxezi și să te distrezi din când în când prin muzică”, declară Ellie Goulding.

De curând, Ellie Goulding a sărbătorit performanța de a avea 10 milioane de abonați la canalul ei de YouTube și peste 5 miliarde de vizualizări ale videoclipurilor ei. Astfel, Ellie se alătură puținilor artiști britanici ce au reușit să înregistreze un asemenea succes, alături de Coldplay, Adele, Little Mix, Ed Sheeran, One Direction, Calvin Harris și Dua Lipa.

Articole similare

Rapperul american Juice Wrld a murit la doar 21 de ani

Rapperul american Juice Wrld a murit la vârsta de 21 de ani după ce a suferit o criză în timp ce se ...

Ellie Goulding și Juice WRLD lansează „Hate Me”

Ellie Goulding ne surprinde cu piesa „Hate Me”, o colaborare inedită cu Juice WRLD, celebrul rapper ...

5 femei celebre ce au schimbat muzica de-a lungul timpului FOTO

De-a lungul timpului, scenele și studio-urile muzicale s-au schimbat în bine și au evoluat datorită ...
X