Confidenţialitate

Elicopterul cu Viorica Dăncilă a greșit localitatea și a ajuns în curtea unei școli unde nu o aștepta nimeni

CoolNews, Viral
share

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs, vineri, în Județul Neamț, unde elicopterul cu Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Lucian Șova și Ioan Deneș a ajuns, dintr-o confuzie, într-o altă localitate.

Elicopterul MAI a aterizat în curtea unei școli, unde nimeni nu-i aștepta pe oficiali, ceea ce a și ridicat semne de întrebare pentru delegația oficială, care a verificat apoi dacă a ajuns unde trebuie.

Elicopterul a ajuns la Crăcăoani, o comună din județul Neamț aflată în zona centrală a județului, în zona cursului superior al râului Cracău, în loc de Slobozia- Roznov, la canalul de aducțiune al râului Cracău, acolo unde era așteptată delegația oficială.

Primarul comunei Crăcăoani, Petre Zamfir, a confirmat informația pentru TVmNeamț. Mai mulți martori oculari au surprins în imagini momentele de confuzie ale oficialilor care au ajuns în curtea unei școli fără a fi întâmpinați, conform protocolului, de vreo autoritate locală.

Din cauza confuziei privind locul unde trebuiau să ajungă reprezentanții Guvernului, aceștia și-au făcut apariția cu o întârziere de o oră și jumătate.

Articole similare

Ingenuity: primul elicopter care zboară pe o altă planetă. Ce tehnologie are

Ingenuity devine primul elicopter care zboară de pe planeta noastră pe o altă planetă. Aparatul a...

Elicoptere contrafăcute într-un garaj - VIDEO

O fabrică clandestină mai puțin obișnuită a fost descoperită la Criuleni, în Republica Moldova. ...

Legenda NBA Kobe Bryant a murit într-un accident aviatic în California

Kobe Bryant ar fi murit în California duminică seară, după ce elicopterul în care ar fi fost s-a pră...