Elicopterul cu Viorica Dăncilă a greșit localitatea și a ajuns în curtea unei școli unde nu o aștepta nimeni

CoolNews, Viral
share

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs, vineri, în Județul Neamț, unde elicopterul cu Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Lucian Șova și Ioan Deneș a ajuns, dintr-o confuzie, într-o altă localitate.

Elicopterul MAI a aterizat în curtea unei școli, unde nimeni nu-i aștepta pe oficiali, ceea ce a și ridicat semne de întrebare pentru delegația oficială, care a verificat apoi dacă a ajuns unde trebuie.

Elicopterul a ajuns la Crăcăoani, o comună din județul Neamț aflată în zona centrală a județului, în zona cursului superior al râului Cracău, în loc de Slobozia- Roznov, la canalul de aducțiune al râului Cracău, acolo unde era așteptată delegația oficială.

Primarul comunei Crăcăoani, Petre Zamfir, a confirmat informația pentru TVmNeamț. Mai mulți martori oculari au surprins în imagini momentele de confuzie ale oficialilor care au ajuns în curtea unei școli fără a fi întâmpinați, conform protocolului, de vreo autoritate locală.

Din cauza confuziei privind locul unde trebuiau să ajungă reprezentanții Guvernului, aceștia și-au făcut apariția cu o întârziere de o oră și jumătate.

Articole similare

Filmau turul ciclist al Spaniei și au dat peste o cultură de cannabis - VIDEO

Un investitor inventiv a pus de o cultură de cannabis fix pe acoperișul blocului. Surpriză însă, ace...

Cum ar arăta personajele Game Of Thrones în politica din România

Game of Thrones e gata. Ei, bine, originalul e gata, dar varianta de pe Dâmbovița abia începe. Mi...

AXN te invită să candidezi la postul de Ministru al Afacerilor Externe pentru 1 zi! (P)

Dacă îți place acțiunea și admiri personajele feminine puternice, AXN îți aduce din 4 aprilie, joia ...
X