Confidenţialitate

El este cel mai ghinionist turist din lume

Bogdan, Shurubel & Ionuț, CoolNews
share

Cu o poveste ca a lui Dylan McWilliams nu ai cum să nu te declari super ghinionist. Până la 20 de ani, băiatul ăsta a fost, pe rând, mușcat de rechin, atacat de urs și mușcat de un șarpe veninos.

”Nu știu dacă sunt norocos sau ghinionist”, a declarat americanul după ultima întâmplare trăită în vacanță. El a supraviețuit miraculos după ce a fost atacat de rechin, în timp ce făcea surf în Hawaii.

Rechinul l-a mușcat pe Dylan de gamba dreaptă, provocându-i o tăietură adâncă.

”Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat. L-am împins, l-am lovit și am început să înot spre mal”, a povestit americanul.

Nu este singurul ghinion care l-a lovit pe Dylan în vacanță. Anul trecut, el a fost mușcat de cap de un urs, în timp ce dormea într-o tabără în munți.

”Nu am crezut niciodată că voi fi atacat de un urs. M-am trezit cu o durere acută la cap. Ursul mă apucase de cap și mă târa pe jos”, spunea atunci tânărul într-un interviu pentru CBS4.

În urmă cu trei ani, când se afla pe un traseu într-o zonă sălbatică din statul Utah, Dylan a fost mușcat de un șarpe cu clopoței.

În ciuda accidentelor, Dylan spune că nu va lăsa nimic să îi distrugă pasiunea pentru călătorii în natură.

Articole similare

El este cel mai ghinionist turist din lume

Cu o poveste ca a lui Dylan McWilliams nu ai cum să nu te declari super ghinionist. Până la 20 de an...