Confidenţialitate

El este cel mai ghinionist turist din lume

CoolNews, Energia aia bună
share

Cu o poveste ca a lui Dylan McWilliams nu ai cum să nu te declari super ghinionist. Până la 20 de ani, băiatul ăsta a fost, pe rând, mușcat de rechin, atacat de urs și mușcat de un șarpe veninos.

”Nu știu dacă sunt norocos sau ghinionist”, a declarat americanul după ultima întâmplare trăită în vacanță. El a supraviețuit miraculos după ce a fost atacat de rechin, în timp ce făcea surf în Hawaii.

Rechinul l-a mușcat pe Dylan de gamba dreaptă, provocându-i o tăietură adâncă.

”Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat. L-am împins, l-am lovit și am început să înot spre mal”, a povestit americanul.

Nu este singurul ghinion care l-a lovit pe Dylan în vacanță. Anul trecut, el a fost mușcat de cap de un urs, în timp ce dormea într-o tabără în munți.

”Nu am crezut niciodată că voi fi atacat de un urs. M-am trezit cu o durere acută la cap. Ursul mă apucase de cap și mă târa pe jos”, spunea atunci tânărul într-un interviu pentru CBS4.

În urmă cu trei ani, când se afla pe un traseu într-o zonă sălbatică din statul Utah, Dylan a fost mușcat de un șarpe cu clopoței.

În ciuda accidentelor, Dylan spune că nu va lăsa nimic să îi distrugă pasiunea pentru călătorii în natură.