Ei sunt cei mai bogați cerșetori din lume. Cum au făcut adevărate averi din mila oamenilor

CoolNews, NEWS
share

Topul celor mai bogați cerșetori din lume este condus de un indian. Averi impresionante făcute din cerșit la colțul străzii. Te-ai întrebat vreodată câți bani poate să câștige un cerșetor? Ei bine, răspunsul te va lăsa fără cuvinte în privința unora. Presa internațională a alcătuit chiar și un top al celor mai bogați oameni care au cerșit la colțul străzii.

Topul celor mai bogați cerșetori

Bharat Jain a intrat î n istorie după ce a fost prins de polițiștii indieni. Un obișnuit printre cerșetorii din Mumbai, acesta „muncea” până la10 ore zilnic. Culmea, nu o făcea deloc degeaba, veniturile lui ajungând la aproape o mie de dolari pe lună, cu mult peste ce reușește să câștige un indian care merge zilnic la serviciu.

Bharat avea nu mai puțin de două apartamente în Patel Nagar, în valoare de 901.551 de dolari fiecare. Mai avea și un spațiu pe care îl închiriase unei fabrici. Avea să moară în 2019, în timp ce traversa o cale ferată. Abia atunci au aflat oamenii legii cât de bogat era cerșetorul lor.

Dacă te uitai fără atenție la Eisha nu vedeai altceva decât o cerșetoare banală de pe străzile Arabiei Saudite. Oarbă, femeia a stat peste 50 de ani la cerșit, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să facă o adevărată avere.

Și în cazul ei, totul s-a aflat după ce a trecut la cele veșnice. A lăsat câteva sute de mii de euro pentru săraci. Aceasta era și proprietara unei vile de poveste. Casa a fost evaluată la peste zece milioane de dolari.

Simon Wright întregește podiumul cerșetorilor. Polițiștii au descoperit că acesta un apartament de lux poziționat lângă Fulham, o casă cotată la 300.000 de lire sterline.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BEAKFAST] De ce pun toate supermarketurile gumă de mestecat și baterii la casele de marcat. Acest t...

Explicația este una simplă pentru că vorbim, de fapt, despre o afacere. Magazinele folosesc acest tr...

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...