Confidenţialitate

Ei sunt cei mai bogați cerșetori din lume. Cum au făcut adevărate averi din mila oamenilor

CoolNews, NEWS
share

Topul celor mai bogați cerșetori din lume este condus de un indian. Averi impresionante făcute din cerșit la colțul străzii. Te-ai întrebat vreodată câți bani poate să câștige un cerșetor? Ei bine, răspunsul te va lăsa fără cuvinte în privința unora. Presa internațională a alcătuit chiar și un top al celor mai bogați oameni care au cerșit la colțul străzii.

Topul celor mai bogați cerșetori

Bharat Jain a intrat î n istorie după ce a fost prins de polițiștii indieni. Un obișnuit printre cerșetorii din Mumbai, acesta „muncea” până la10 ore zilnic. Culmea, nu o făcea deloc degeaba, veniturile lui ajungând la aproape o mie de dolari pe lună, cu mult peste ce reușește să câștige un indian care merge zilnic la serviciu.

Bharat avea nu mai puțin de două apartamente în Patel Nagar, în valoare de 901.551 de dolari fiecare. Mai avea și un spațiu pe care îl închiriase unei fabrici. Avea să moară în 2019, în timp ce traversa o cale ferată. Abia atunci au aflat oamenii legii cât de bogat era cerșetorul lor.

Dacă te uitai fără atenție la Eisha nu vedeai altceva decât o cerșetoare banală de pe străzile Arabiei Saudite. Oarbă, femeia a stat peste 50 de ani la cerșit, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să facă o adevărată avere.

Și în cazul ei, totul s-a aflat după ce a trecut la cele veșnice. A lăsat câteva sute de mii de euro pentru săraci. Aceasta era și proprietara unei vile de poveste. Casa a fost evaluată la peste zece milioane de dolari.

Simon Wright întregește podiumul cerșetorilor. Polițiștii au descoperit că acesta un apartament de lux poziționat lângă Fulham, o casă cotată la 300.000 de lire sterline.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Jaf la un depozit de jucării erotice din Spania. S-au furat și „piese rare”, din aur, în...

Un depozit al celui mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania, situat în parcul logistic C...

[BREAKFAST] Un copil de 6 ani și-a comandat de mâncare de 1000$ de pe telefonul tatălui: „Soneria de...

Ce se poate întâmpla atunci când îi lași telefonul copilului să se joace? A aflat pe pielea lui un t...

[BREAKFAST] Țeapă uriașă luată de un curier. A fost plătit cu bani de jucărie. Cum a procedat client...

Știi momentul acela când ai un produs pe care îl vrei cu orice preț, chiar dacă nu ți-l permiți? Eh,...