Ed Sheeran & Elton John pregătesc o piesă de Crăciun

CoolNews, Muzică
share

Ed Sheeran și Elton John fac echipă pentru a oferi fanilor o nouă melodie de sărbători pe care să o adauge în playlisturile lor festive.

După ce au dat un teasing care anunța lansarea piesei de Crăciun, muzicienii englezi au anunțat luni (29 noiembrie) că noua lor piesă „Merry Christmas” va fi lansată vineri. În plus, duo-ul a dezvăluit într-o postare comună pe Instagram că toate profiturile din Marea Britanie de pe urma cântecului în acest sezon de sărbători vor merge către Ed Sheeran Suffolk Music Foundation și Elton John AIDS Foundation

Cei doi au făcut și o a doua postare comună, în care John și Sheeran au arătat puțin din ceea ce ar trebui să fie videoclipul, care conținea un scurt fragment al piesei. „A fost genial! Videoclipul nostru pentru „Merry Christmas” vine vineri”, au scris cei doi în postare.

Ed Sheeran a fost prezent la The Tonight Show with Jimmy Fallon, și a dezvăluit că John, care a lansat recent un album de succes The Lockdown Sessions, i-a propus să cânte împreună. Cei doi au scris în total trei cântece de Crăciun.

Întotdeauna am fost destul de împotrivă”, a spus Sheeran. „Nu că nu îmi place Crăciunul, îmi place Crăciunul, dar în ceea ce privește colindele, trebuie să dai tot ce ai mai bun.

Elton John are deja un succes cu un colind: „Step Into Christmas” a ajuns pe primul loc în clasamentul de singles de Crăciun al Billboard în 1973 și, de asemenea, a ajuns în top 10 în clasamentul oficial al single-urilor din Marea Britanie în același an.

Articole similare

[BREAKFAST] Scandal la Ministerul Agriculturii. Cât costă produsele tradiționale de la Târgul de Cră...

Au dispărut jumările cu scandal de 120 de lei kilogramul. Cât costă produsele tradiționale de la târ...

[BREAKFAST] Topul celor mai căutate jucării de sărbători. Păpușa Barbie sau jocurile tip lego, print...

Părinţii le cauta în special pe cele interactive, iar copiii îşi doresc personaje din desene animate...

Kim Kardashian a angajat un pianist care să-i trezească copiii cu cântece de Crăciun

Acasă la Kim Kardashian, în loc de alarmă sună colindele. Poate e pentru că nu a dat de alarmele de ...