Ed Sheeran & Elton John pregătesc o piesă de Crăciun

CoolNews, Muzică
share

Ed Sheeran și Elton John fac echipă pentru a oferi fanilor o nouă melodie de sărbători pe care să o adauge în playlisturile lor festive.

După ce au dat un teasing care anunța lansarea piesei de Crăciun, muzicienii englezi au anunțat luni (29 noiembrie) că noua lor piesă „Merry Christmas” va fi lansată vineri. În plus, duo-ul a dezvăluit într-o postare comună pe Instagram că toate profiturile din Marea Britanie de pe urma cântecului în acest sezon de sărbători vor merge către Ed Sheeran Suffolk Music Foundation și Elton John AIDS Foundation

Cei doi au făcut și o a doua postare comună, în care John și Sheeran au arătat puțin din ceea ce ar trebui să fie videoclipul, care conținea un scurt fragment al piesei. „A fost genial! Videoclipul nostru pentru „Merry Christmas” vine vineri”, au scris cei doi în postare.

Ed Sheeran a fost prezent la The Tonight Show with Jimmy Fallon, și a dezvăluit că John, care a lansat recent un album de succes The Lockdown Sessions, i-a propus să cânte împreună. Cei doi au scris în total trei cântece de Crăciun.

Întotdeauna am fost destul de împotrivă”, a spus Sheeran. „Nu că nu îmi place Crăciunul, îmi place Crăciunul, dar în ceea ce privește colindele, trebuie să dai tot ce ai mai bun.

Elton John are deja un succes cu un colind: „Step Into Christmas” a ajuns pe primul loc în clasamentul de singles de Crăciun al Billboard în 1973 și, de asemenea, a ajuns în top 10 în clasamentul oficial al single-urilor din Marea Britanie în același an.

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...

[BREAKFAST] Studiu: Cei care încep decorarea casei din noiembrie sunt mai fericiți decât cei care aș...

Pregătești din timp Crăciunul, ești mai fericit. Potrivit cercetărilor, cei care încep decorarea cas...