Confidenţialitate

Ed Sheeran confirmă că va lansa vineri o nouă piesă cu Taylor Swift

CoolNews, Muzică
share

După multe speculații cu privire la un remix al piesei „The Joker and the Queen” alături de buna sa prietenă Taylor Swift, Ed Sheeran pare să fi confirmat în sfârșit că un nou featuring al celor doi urmează să fie lansat vineri.

Intervievat în cadrul BRIT Awards, câștigătorul premiului „Compozitorul Anului” a spus că o nouă melodie „apare vineri și este cu Taylor Swift”, iar mai multe detalii vor veni în curând alături de un anunț oficial.

Sheeran a glumit spunând că LAD Bible ar putea folosi informația pentru o știre „exclusivă” despre lansare.

Se presupune că melodia va fi un remix al „The Joker and the Queen” de pe albumul lui Sheeran, lansat în octombrie 2021. Săptămâna trecută, fanii au descoperit un nou drept de autor asupra videoclipului cu versurile melodiei originale, care includea numele lui Swift. Nu se știe încă dacă remix-ul este doar un single sau dacă un videoclip va însoți piesa.

https://twitter.com/PopCrave/status/1491182536768114688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491182536768114688%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vulture.com%2F2022%2F02%2Fed-sheeran-taylor-swift-joker-and-the-queen.html

Aceasta ar marca a patra lor colaborare; au lansat împreună trei melodii: “Everything Has Changed (Taylor’s Version),” “End Game (feat. Future),” și “Run (Taylor’s Version) (From The Vault).”

 

Articole similare

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Totul a fost ținut secret până azi

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Cherry Seaborn a născut o fetiță, a doua cu...

Ed Sheeran a câștigat procesul în care a fost acuzat de plagiat pentru melodia „Shape Of You”

Starul pop Ed Sheeran nu a comis plagiat atunci când a compus piesa de mare succes „Shape of You”, u...

J BALVIN si ED SHEERAN colaborează pentru prima dată - "Sigue" & "Forever My Love"

Atunci când două superstaruri internaționale își combină talentul și priceperea muzicală fără preced...