Ed Sheeran are Covid – „Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”

Celebrități, CoolNews
share

Pandemia nu iartă pe nimeni. Se pare că nici cei mai mari artiști ai lumii nu scapă de Covid. Este și cazul lui Ed Sheeran, care de curând a fost testat pozitiv pentru Coronavirus. 

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este Ed Sheeran

sursa foto: Facebook/Ed Sheeran

Salutare! Vreau doar să vă spun că am fost testat pentru Coronavirus, iar rezultatul este pozitiv. Astfel, m-am autoizolat și urmăresc sfaturile autorităților. Asta înseamnă că nu mă pot întâlni cu nimeni în persoană, așa că o să încerc să realizez cât mai multe dintre interviurile/concertele pe care le aveam programate deja, de acasă. Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit. Aveți grijă de voi!”, a scris Ed Sheeran pe Instagram.

Sheeran oricum nu era foarte liber în această perioadă, al patrulea său album urmând să fie lansat săptămâna asta. A reușit să-și promoveze albumul „=”  prin câteva interviuri, dar cele mai multe ar fi trebuit să aibă loc în ziua lansării (29 octombrie).

 

Ed Sheeran îți cântă în fiecare zi la Virgin Radio Romania, iar la Triple Play – cel mai simplu concurs de radio, poți să câștigi sute de euro!

sursa foto header: bbc.com

Articole similare

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...

Ed Sheeran declară că a consumat marijuana cu Snoop Dogg până și-a pierdut vederea

Ed Sheeran a aflat pe calea grea că nu poate lucra cu Snoop Dogg - când vine vorba de iarbă, desigur...

La 17 ani după prima parte a proiectului, Eminem a lansat "Curtain Call 2"

Eminem a lansat "Curtain Call 2". Pregătește-te pentru o plimbare prin cele mai mari hit-uri ale lui...