Echipa Golden Boy Society este în căutarea următorului mare talent al industriei muzicale: revoluția muzicală începe aici

CoolNews, NEWS
share

Echipa Golden Boy Society este în căutarea următorului mare talent al industriei muzicale și te invită să te alături noii aventuri Golden Academy! Acest nou show promite să aducă o viziune proaspătă și inovatoare în lumea muzicii, schimbând regulile și provocând convențiile existente.

 

Indiferent dacă ești un cântăreț talentat, un producător inovator sau un compozitor inspirat, Golden Academy este locul unde poți să strălucești. Echipa Golden Boy Society, cu experiența sa vastă în producția de hituri de top în România, inclusiv piese celebre precum „Dau Moda”, „Arde-mă Baby”, „Ai Stil” și multe altele, este pregătită să te ghideze și să te susțină în fiecare pas al drumului tău către succes.

Înregistrează-te pentru preselecțiile Golden Academy și fii parte din această revoluție muzicală! Oportunitățile sunt nelimitate, iar poarta către o carieră în muzică îți este deschisă. Alege să faci primul pas către visul tău și lasă-ți talentele să strălucească în lumina reflectoarelor! Ai timp să te înscrii până pe 25 martie. 

Golden Academy nu este doar un simplu concurs, ci este o platformă dedicată descoperirii și promovării celor mai talentați artiști, producători și compozitori. Este o oportunitate de a-ți pune în valoare abilitățile și creativitatea în fața unei mari audiențe și de a-ți transforma visurile în realitate.

Articole similare

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

La Virgin Radio Romania, de Halloween, câștigi premii de speriat

Concursuri peste concursuri și premii peste premii. Te-ai învățat deja cu noi. Tu asculți cea mai bu...

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi!

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi! Concursul se adresează scenariști...