Confidenţialitate

East European Comic Con se reprogramează pentru 2021

CoolNews
share

East European Comic Con se reprogramează pentru 2021, transmit organizatorii evenimentului.

”Am privit luna decembrie cu foarte mult entuziasm, iar evenimente precum Austria Comic Con, care au avut loc în luna Septembrie, ne-au arătat că se pot face evenimente și în vreme de pandemie, evident cu luarea unor măsuri speciale pentru o astfel de perioadă. Aveam pregătite foarte multe surprize pentru public, însă, din pacate, creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu virusul SARS-CoV-2 din România dar și din Europa, precum și interdicția de a organiza evenimente mari în interior, ne-au împins spre a reprograma ediția din 2020 a East European Comic Con ce ar fi trebuit să aibă loc în 3-6 Decembrie pentru o nouă perioadă, 3-6 iunie 2021.

Evident că am analizat și o variantă online a evenimentului, însă Comic Con înseamnă în primul rând o experiență care poate fi trăită cu adevărat, numai fizic la eveniment. Interacțiunea cu actorii, expozanții sau artiștii este motorul Comic Con, ceea ce a atras dintotdeauna fanii, le-a trezit emoții și le-a creat amintiri valoroase. Acest aspect a fost subliniat și de impactul unor evenimente similare din SUA, care au apelat la această soluție.

Tocmai pentru că o astfel de experiență fizică a participantului este sufletul evenimentului, nu ne dorim să punem în niciun fel în pericol sănătatea și siguranța publicului. În acest sens, dacă situația epidemiologică o impune, ediția din Iunie va fi compusă din spații interioare și exterioare, cu posibilitatea ca zilele de weekend să fie împărțite în 2 sesiuni de vizitare cu o pauză de o ora, în care noi vom igieniza și dezinfecta toate spațiile comune.

Iar persoanele care au achiziționat un bilet pentru East European Comic Con 2020/2021, au libertatea să folosească biletul oricând aleg să participe la Comic Con, fie ca este vorba de 2021 sau 2022”, transmit organizatorii East European Comic Con.

Articole similare

Un actor din serialul Supernatural vine la East European Comic Con de la București

East European Comic Con anunță primul invitat pentru ediția de anul viitor, care va avea loc în peri...