Confidenţialitate

E Meghan mai populara decat Kate?

CoolNews
share

Chiar daca au atras valuri de comentarii negative dupa decizia luata, renuntand la statutul de membri seniori ai familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle devin mai populari pe zi ce trece!
Cea mai bună dovadă în acest sens e faptul că Meghan și Harry i-au depășit deja pe Kate și pe William și pe Instagram, deși contul lor a fost deschis abia pe 2 aprilie 2019. Diferenta dintre cele doua conturi e mica, insa gurile rele ar spune ca e semnificativa:
Contul lui Meghan si al lui Harry, @sussexroyal, numara 11.059.260 de urmaritori, in timp ce @kensingtonroyal, pagina lui William si a ducesei Kate inregistreaza 11.041.729 de followers.
Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle de a renunța la privilegiile aduse de statutul de membri ai familiei regale britanice și a trăi ca o familie normală departe de regat a împărțit fanii monarhiei în două și a a pus paparazzi pe urmele lor non-stop.
Nici nu s-au stabilit bine în Canada, că Prințul Harry a pornit din nou războiul cu tabloidele și cu paparazzii care îi agresează familia. Fotografiile cu Meghan plimbându-l pe Archie însoțită de bodyguarzi au făcut ocolul internetului în câteva minute, demonstrând cât de mare este interesul față de familia lui.

Articole similare

Doar Prințul Harry va merge le funeraliile Prințului Philip. Meghan n-a primit permisiunea de zbor

Înmormântarea prințului Philip va avea loc pe 17 aprilie la Capela Sf. Gheorghe din Windsor, a anunț...

Netflix anunţă că va lansa un serial cu prinţul Harry şi Meghan Markle în rolurile principale

Netflix a anunţat primul său serial cu prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle. ...

“Heart of Invictus”, primul serial produs de prinţul Harry şi Meghan Markle

Se pregătește de lansare primul serial produs de prinţul Harry şi Meghan Markle. “Heart of Invict...