E Meghan mai populara decat Kate?

CoolNews
share

Chiar daca au atras valuri de comentarii negative dupa decizia luata, renuntand la statutul de membri seniori ai familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle devin mai populari pe zi ce trece!
Cea mai bună dovadă în acest sens e faptul că Meghan și Harry i-au depășit deja pe Kate și pe William și pe Instagram, deși contul lor a fost deschis abia pe 2 aprilie 2019. Diferenta dintre cele doua conturi e mica, insa gurile rele ar spune ca e semnificativa:
Contul lui Meghan si al lui Harry, @sussexroyal, numara 11.059.260 de urmaritori, in timp ce @kensingtonroyal, pagina lui William si a ducesei Kate inregistreaza 11.041.729 de followers.
Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle de a renunța la privilegiile aduse de statutul de membri ai familiei regale britanice și a trăi ca o familie normală departe de regat a împărțit fanii monarhiei în două și a a pus paparazzi pe urmele lor non-stop.
Nici nu s-au stabilit bine în Canada, că Prințul Harry a pornit din nou războiul cu tabloidele și cu paparazzii care îi agresează familia. Fotografiile cu Meghan plimbându-l pe Archie însoțită de bodyguarzi au făcut ocolul internetului în câteva minute, demonstrând cât de mare este interesul față de familia lui.

Articole similare

Prințul Harry și Meghan Markle continuă colaborarea cu Netflix și lucrează la o comedie romantică...

Prințul Harry și Meghan Markle continuă colaborarea cu platforma de streaming Netflix și vor realiza...

Harry și Meghan Markle au publicat o nouă fotografie cu fetița lor

Fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle a făcut un an, motiv pentru care părinții au publicat ...

Harry și Meghan n-au consultat-o pe regină când i-au ales numele fetiței lor, Lilibet, spun surse...

Familia regală britanică e în centrul atenției de ceva timp. De data asta, cineva din interiorul ...