După succesul de la X Factor, Tiny Tigers lansează „Aha Aha” (VIDEO)

Muzică
share

Tiny Tigers este un grup creat de patru puștoaice talentate, care se folosește de reacțiile primite la X Factor pentru a-și face debutul muzical în liga mare.

„Aha Aha” este însoțită de un videoclip plin de culoare, în regia lui Alex Ceaușu ce completează mood-ul pozitiv al piesei. Cu refrenul celebrului hit lansat de KC & The Sunshine Band, „Aha Aha” prezintă prin beat-uri și versuri vibe-ul plin de energie al celor patru artiste. Single-ul te poartă printr-o călătorie în timp până în anul 2021, când distracția și-a făcut loc cât cuprinde în mediul online.

„Sunt extrem de fericită că am reușit să realizăm acest lucru, am lucrat toate din greu, ne-am dedicat în totalitate ca să iasă perfect așa cum am vrut dar ne-am și distrat maxiiiim la filmări și la înregistrări! Sperăm că publicul să simtă vibe-ul pe care am vrut să-l transmitem în piesă!”, povestește Carla.

„Așteptam momentul acesta de mult timp. Sunt atât de încântată că în sfârșit lansăm prima noastră piesă. Aștept cu nerăbdare reacția oamenilor! Să asculte piesa, să o fredoneze. Abia atunci cred că vom fi cu adevărat împlinite și mândre că am reușit să transmitem oamenilor ceva așa frumos și să împărțim cu ei din fericirea noastră”, spune Karina.

„Faptul că am lucrat cot la cot la piesa asta ne-a adus și mai aproape una de alta. «Aha aha» este despre energie, despre «That’s the way i like it». Vrem să vedem oamenii dansând pe ea, cântând alături de noi. Pentru mine ceea ce am trăit până acum alături de fete este cea mai frumoasă experiență și simt că lucruri mărețe vor urma. Acesta e doar începutul”, spune Alexandra.

„În primul rând sunt foarte fericită că ne-am cunoscut una pe cealaltă și am reușit să formăm un întreg. Vrem să vă transmitem numai vibe-uri pozitive, iar această piesă este perfectă pentru asta. Sper că v-am transmis ceea ce am simțit noi când am înregistrat-o!”, declară Bianca.

Format din Karina, Alexandra, Bianca și Carla, Tiny Tigers a început drumul în cariera muzicală atunci când cele patru fete au participat la X Factor, unde a ajuns până în semifinală.

Articole similare

Câștigătoarea X Factor, Andrada Precup, a lansat o piesă de Crăciun cu ADDA - VIDEO

ADDA încheie anul cu o piesă sensibilă „De Crăciun", alături de Andrada Precup, marea câștigătoare X...

Andrada Precup a câștigat X Factor 2020

Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 au adus pe scenă momente intense în finala X...

Schimbări în show-ul XFactor: Răzvan și Dani revin ca prezentatori, iar juriul va arăta diferit

XFactor se pregătește de o nouă ediție, de data asta într-un format ceva mai restrâns, cauzat de pan...