După hit-ul verii, „Necesar”, Mario Fresh și Renvto continuă colaborarea și lansează „In The Light”

CoolNews, Muzică
share

Mario Fresh are doar surprize pentru fanii săi. În ultimul timp, artistul lansează hit după hit, iar după „Necesar”, un single care a devenit viral pe TikTok și care a ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate, Mario Fresh face echipă din nou cu Renvto pentru o nouă piesă: „In The Light”. 

Cei doi artiști au găsit ingredientele necesare pentru rețeta unui hit uluitor și, la fel ca în proiectul anterior, Mario și Renvto au scris versurile și muzica.

„Ne-am bucurat tare mult de succesul piesei «Necesar» și credem că, vom avea parte de aceleași reacții pozitive din partea oamenilor și pentru piesa «In The Light». Mă simt foarte inspirat în ultima perioadă și mă ajută tare mult relația de prietenie, pe care o am cu Renato. Cred că împreună facem o echipa bună în studio și asta se poate vedea în succesul pe care îl au producțiile noastre recente”, povestește Mario.

„Nu pot să mint, dar am fost uuun pic copleșit de succesul pe care l-a provocat ultima noastră piesă și asta m-a bucurat nespus. Nu eram obișnuit, însă mă adaptez ușor, ușor și sunt absolut convins că ăsta este doar începutul pentru duo-ul dintre mine și Mario. «In The Light» este o continuare foarte bună a piesei «Necesar», pe ritmuri de afrobeats, combinate cu stilul inconfundabil al fiecăruia dintre noi”, adaugă Renvto.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (cu Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii românești din toate timpurile. Au urmat „Adu-mi soarele”, un cântec pentru toți cei care se simt pierduți când pleacă persoana iubită, „Bine de tot”, un proiect colorat cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA). În urmă cu aproape trei luni, artistul a cucerit YouTube Trending și topurile muzicale cu „Umbre”, single-ul de succes pe care l-a lansat cu Connect-R.

Renvto și-a început cariera ca producător și scriitor muzical pentru mulți artiști de succes care au cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului. A colaborat cu Lino Golden, Jo Klass, Azteca, Marko Glass, Bvcovia, pentru piese precum „Cobain”, „Seria 7”, „Pale Mande”, „Design” și „Mamaia Bici”.

Articole similare

Alina Eremia și Mario Fresh au adus ,,Ai fost” LIVE la Breakfast + un cover al piesei „Vals”

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Alina Eremia și Mario Fresh îți mulțumesc că ,,Ai fost”

Alina Eremia lansează ,,Ai fost”, o piesă emotivă, în care partener de dialog îi este Mario Fresh. ,...

„Inimă stai” este numele single-ului pe care Mario Fresh, Renvtø, Johny Romano îl lansează toamna ac...

După ce au lansat „Necesar”, single de succes care a cucerit topurile muzicale și „In The Light”, Ma...