După 15 de ani de la super hitul care a cucerit lumea, Edward Maya lansează albumul „Stereo Love Deluxe”

CoolNews, Muzică
share

După ce a cucerit toate topurile muzicale naționale și internaționale, renumitul artist și producător Edward Maya aduce în playlisturi albumul „Stereo Love Deluxe”. Această ediție specială aduce în premieră noi versiuni ale hitului „Stereo Love” ce includ remixuri inedite și extinse ale uneia dintre cele mai iubite și apreciate piesei realizate vreodată de un artist român.

Albumul „Stereo Love Deluxe” marchează o nouă etapă în cariera lui Edward Maya, ca și producător al single-ului „Stereo Love”. Materialul este disponibil și poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Lansată în 2009, piesa „Stereo Love” rămâne una dintre cele mai emblematice piese ale lui Edward Maya alături de Vika Jigulina. Piesa a devenit rapid un fenomen internațional, ajungând în fruntea topurilor din peste 20 de țări, iar succesul pieselor „Stereo Love” și „This is My Life” a propulsat cariera lui Edward Maya la nivel internațional, aducându-i numeroase premii și recunoașteri. El a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști români pe scena globală, contribuind la promovarea muzicii românești și deschizând calea pentru alți artiști din țară.