Confidenţialitate

Drunken Pineapple va mixa la WinterFest 2020

CoolNews
share

Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România, realizat de români pentru români, de iubitori de munte pentru iubitori de munte.

Aventura Winterfest a început cu ediția 2018, în stațiunea Straja din Petroșani, unde în jur de o sută de pasionați de sporturi de iarnă au scris primele pagini din povestea festivalului. Timp de trei zile festivalierii s-au bucurat de vremea perfecta pentru ski și snowboard, dar mai ales de ocazia de a petrece și a se distra la înălțime.

Anul acesta, printre numele de la Winterfest se regăsește și duo-ul Dunken Pineapple, pe lângă artiști precum Șuie Paparude, Adrian Despot și Cezar Popescu, Gojira & Planet H sau Luna Amară.

Dunken Pineapple este un duo de DJ români, Theo Rosca și Adi Jara care au lansat proiectul în anul 2019. Cu o experientă de peste 8 ani, Theo Rosca, născut la Iasi, a colaborat cu mai multe cluburi si posturi de radio din Romania, iar anul 2019 fiind cel mai important din cariera având posibilitatea să mixeze pentru proiectul Official Meet-up Party organizat de Untold la Cluj Napoca in luna iulie.

Cu o experientă de mai bine de 12 ani, Adi Jara, DJ, MC si realizator de programe, s-a implicat în mai multe proiecte radio și de club. Anul 2019 i-a oferit oportunitatea de a colabora alături de Theo Rosca formand astfel proiectul Drunken Pineapple. Tot in 2019, Adi Jara a mixat alături de Theo Rosca la Cluj Napoca pentru proiectul Official Meet-up Party organizat de Untold.

Articole similare

Drunken Pineapple va mixa la WinterFest 2020

Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România, realizat ...

Winterfest va avea loc anul acesta în perioada 13-16 februarie

Winterfest va avea loc anul acesta în perioada 13-16 februarie, în Stațiunea Parâng la o distanță de...

Cupe Winterfest Parâng va avea loc între 13 și 16 februarie 2020

Cea de-a treia ediție a festivalului Winterfest a pregătit anul acesta o serie de surprize pentru iu...