Confidenţialitate

Drei îți spune ce se întâmplă „Dacă nu ne mai iubim”

Muzică
share

În preajma zilei îndrăgostiților, Drei lansează o piesă dedicată tuturor poveștilor de dragoste încheiate prea devreme.

Artistul, care și-a făcut debutul muzical în această vară alături de prietenii Klyde și Rengle pe soundtrack-ul celor mai cool petreceri „Say Cheese” , este cuprins de emoții odată cu lansarea primului său single în limba română, la care a lucrat cu DeMoga studio încă din vară.

Tânărul artist se declară un perfecționist iar piesa „Dacă nu ne mai iubim” a suferit mai multe modificări până a ajuns la această forma finală.

„Tind să cred că toți ne vom regăsi în versurile piesei. Cred că toți am trecut prin perioade în care am fost debusolați, perioade în care ne-am certat cu persoana iubită fără un motiv anume, sau perioade în care eram certați și ne întrebam de ce ne mai iubim, oare de ce mai suntem împreună.” spune Drei.

Videoclipul este o introspectie vizuală la fel de sinceră precum sunt și versurile, din acest motiv alături de Drei în clip a apărut chiar fosta sa iubită, fiind cea mai potrivită pentru acest rol. Împreună, cei doi au demonstrat că deși nu se mai iubesc, persoanele care ți-au fost jumătatea în trecut îți pot deveni prieteni dacă resentimentele sunt lăsate la o parte.

Filmările i-au readus pe cei doi împreună, iar chimia dintre aceștia a dat un plus de culoare și sentiment piesei în sine.

Articole similare

RENGLE lansează versiunea de radio a piesei "BENGA" - VIDEO

RENGLE lansează versiunea de radio a piesei BENGA, cu un sound radio-friendly care păstrează ritmul ...

RENGLE și Cristina Pucean au lansat piesa BENGA - VIDEO

BENGA aduce un ritm amețitor și un sound care nu dă voie nimănui să stea jos. Piesa face parte din c...

Klyde lansează ”Din Ajun până-n Crăciun”, primul single de pe albumul său de Crăciun - VIDEO...

”Piesa a luat naștere în momentul în care am descoperit colaborarea lui Ioan Bocșa cu Ansamblul Icoa...