Confidenţialitate

Drake îl susține pe The Weekend

Celebrități, CoolNews
share

The Weekend e în război cu organizatorii Grammy-urilor, fiindcă nu a primit nicio nominalizare, deși noul său album -‘ After Hours‘ a rupt topurile din întreaga lume. Mai mulți artiști și-au arătat sprijinul pentru The Weekend și susțin faptul că frustrarea sa este total îndreptățită. Printre cei care îl susțin pe cântărețul în vârstă de 30 de ani, se numără și Drake, care a făcut ieri o postare referitoare la importanta acestor gale în industria muzicală.

Drake a spus că nu ar mai trebui fie nimeni surprins de nimic și că oamenii ar trebui să conștientizeze faptul că aceste ‘trofee’ nu mai reprezintă mare lucru în ziua de azi, fiindcă majoritatea artiștilor nu mai au nevoie de validări de acest gen.

Drake a fost nominalizat la trei categorii, însă e de părere că ‘ moștenirea’ artiștilor nu constă în niște premii, ci în felul în care au reușit să influențeze muzica și viitoarele generații de cântăreți – și nu numai.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Drake, surprins cu prieteni celebri la un party. Rapperul și-a ras în cap o inimioară

Drake a fost surprins la o ieșire de seară cu prieteni celebri și cu o inimioară rasă în cap. Rap...

1.000 de dolari pentru cei care reușesc să vizioneze toate filmele „James Bond” în 30 de zile (AUDIO...

Site-ul american Nerd Bear propune fanilor vizionarea tuturor producțiilor din franciză pentru suma ...

Războiul dintre Serena Williams și Ion Țiriac continuă cu turneul de la Madrid

Războiul dintre Serena Williams și Ion Țiriac continuă cu turneul de la Madrid. Sportiva a anunța...