Confidenţialitate

Drake îl susține pe The Weekend

Celebrități, CoolNews
share

The Weekend e în război cu organizatorii Grammy-urilor, fiindcă nu a primit nicio nominalizare, deși noul său album -‘ After Hours‘ a rupt topurile din întreaga lume. Mai mulți artiști și-au arătat sprijinul pentru The Weekend și susțin faptul că frustrarea sa este total îndreptățită. Printre cei care îl susțin pe cântărețul în vârstă de 30 de ani, se numără și Drake, care a făcut ieri o postare referitoare la importanta acestor gale în industria muzicală.

Drake a spus că nu ar mai trebui fie nimeni surprins de nimic și că oamenii ar trebui să conștientizeze faptul că aceste ‘trofee’ nu mai reprezintă mare lucru în ziua de azi, fiindcă majoritatea artiștilor nu mai au nevoie de validări de acest gen.

Drake a fost nominalizat la trei categorii, însă e de părere că ‘ moștenirea’ artiștilor nu constă în niște premii, ci în felul în care au reușit să influențeze muzica și viitoarele generații de cântăreți – și nu numai.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

(P) Lucruri mai puțin știute despre Drake

Drake este unul dintre cei mai populari artiști din ultimii ani, având milioane de fani în întreaga ...

Premiile Billboard 2022 | Drake a primit cele mai multe trofee

Una dintre cele mai mari gale de premiere a muzicii, Premiile Billboard 2022, au avut loc ieri seară...

Costi Ioniță a fost nominalizat pentru a doua oară la premiile Grammy. Vezi aici câte premii a câști...

Premiile Grammy sunt o experiență interesantă pentru toți cei pasionați de muzică. Sunt foarte mulți...