Confidenţialitate

Drake îl susține pe The Weekend

Celebrități, CoolNews
share

The Weekend e în război cu organizatorii Grammy-urilor, fiindcă nu a primit nicio nominalizare, deși noul său album -‘ After Hours‘ a rupt topurile din întreaga lume. Mai mulți artiști și-au arătat sprijinul pentru The Weekend și susțin faptul că frustrarea sa este total îndreptățită. Printre cei care îl susțin pe cântărețul în vârstă de 30 de ani, se numără și Drake, care a făcut ieri o postare referitoare la importanta acestor gale în industria muzicală.

Drake a spus că nu ar mai trebui fie nimeni surprins de nimic și că oamenii ar trebui să conștientizeze faptul că aceste ‘trofee’ nu mai reprezintă mare lucru în ziua de azi, fiindcă majoritatea artiștilor nu mai au nevoie de validări de acest gen.

Drake a fost nominalizat la trei categorii, însă e de părere că ‘ moștenirea’ artiștilor nu constă în niște premii, ci în felul în care au reușit să influențeze muzica și viitoarele generații de cântăreți – și nu numai.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Drake ocupă primul loc în întreaga lume cu albumul "Certified Lover Boy"

Noul album al lui Drake, “Certified Lover Boy”, este cel mai ascultat album al anului, în prima săpt...

Scandal la MTV VMA: Conor McGregor a sărit la gâtul lui Machine Gun Kelly

Chiar nu ne mai surprinde nimic. Fiecare show la care participă vedete trebuie să vină cu un astfel ...

Viorica Ștefan, premiată de Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

Colega cu știrile de la Virgin Radio Romania, Viorica Ștefan a fost premiată de Uniunea Ziariştilor ...