Confidenţialitate

Drake îl susține pe The Weekend

Celebrități, CoolNews
share

The Weekend e în război cu organizatorii Grammy-urilor, fiindcă nu a primit nicio nominalizare, deși noul său album -‘ After Hours‘ a rupt topurile din întreaga lume. Mai mulți artiști și-au arătat sprijinul pentru The Weekend și susțin faptul că frustrarea sa este total îndreptățită. Printre cei care îl susțin pe cântărețul în vârstă de 30 de ani, se numără și Drake, care a făcut ieri o postare referitoare la importanta acestor gale în industria muzicală.

Drake a spus că nu ar mai trebui fie nimeni surprins de nimic și că oamenii ar trebui să conștientizeze faptul că aceste ‘trofee’ nu mai reprezintă mare lucru în ziua de azi, fiindcă majoritatea artiștilor nu mai au nevoie de validări de acest gen.

Drake a fost nominalizat la trei categorii, însă e de părere că ‘ moștenirea’ artiștilor nu constă în niște premii, ci în felul în care au reușit să influențeze muzica și viitoarele generații de cântăreți – și nu numai.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Piesele lui Drake au fost accesate pe Spotify de peste 50 de miliarde de ori! E primul artist cu cif...

Drake înregistrează succes după succes. Este primul artist ale cărui piese au fost accesate pe Sp...

Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie

Bruce Willis a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles. Motivul? Actorul nu a vrut să po...

Premiile Grammy s-au amânat iar din cauza pandemiei

Premiile Grammy s-au amânat iar din cauza pandemiei de coronavirus, scrie BBC News. Evenimentul t...