Confidenţialitate

Dragoste în vacanță. 1 din 3 români ar continua o relație începută în vacanță

CoolNews
share

Tu ce faci când mergi în vacanță? Explorezi locuri sau te îndrăgostești? 32% dintre românii care au participat la studiu făcut public azi de motorul momondo au afirmat că au continuat relația începută într-o călătorie, iar 42% dintre români consideră că distanța nu este o piedică în menținerea unei relații.

A fi într-o relație și a trăi în orașe diferite poate suna prea complicat pentru mulți oameni, dar 6 din 10 români au mărturisit că au avut o relație în timpul vacanței cel puțin o dată în viață și aproape o treime dintre respondenți și-ar dori să li se întâmple.

38% dintre românii intervievați petrec cel puțin 5 zile pentru planificarea călătoriilor în care se întânesc cu partenerii aflați la distanță.

Studiul efectuat de echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro arată că 42% dintre români cred cu tărie în relațiile la distanță și aleg să facă față împreună greutăților care vin la pachet.

De Dragobete, agregatorul de zboruri momondo.ro a lansat și  funcția momondo Connect, prin care îi ajută pe îndrăgostiți să se întâlnească mai simplu, fără să cheltuiască o avere pentre revedere.

Studiul a fost realizat online de către compania de cercetare Opinium, în rândul a 9,027 de respondenți la nivel european, cu vârsta minimă de 18 ani, în 2018. Pentru cercetarea din România, Opinium a lucrat cu un eșantion reprezentativ, format din peste 1,000 de respondenți, cu vârsta de peste 18 ani, cu acces la Internet.

Articole similare

Megan Fox a cerut divorțul

În cel mai recent episod al podcast-ului său, Brian Green - fostul soț al lui Megan Fox-, a mărturis...

Vox office: Te-ai întors dintr-una din vacanțele tale din Europa, ce îmi povestești? (AUDIO)

"Am vizitat țara cu cea mai bună climă din lume. Au fost 4 zile de neuitat -  a plouat torențial, a ...

STUDIU: Peste 75% dintre europeni vor continua să călătorească în 2020

Mai mult de 75% dintre respondenții europeni au afirmat că vor continua să călătorească în 2020, con...