Dragoste în vacanță. 1 din 3 români ar continua o relație începută în vacanță

CoolNews
share

Tu ce faci când mergi în vacanță? Explorezi locuri sau te îndrăgostești? 32% dintre românii care au participat la studiu făcut public azi de motorul momondo au afirmat că au continuat relația începută într-o călătorie, iar 42% dintre români consideră că distanța nu este o piedică în menținerea unei relații.

A fi într-o relație și a trăi în orașe diferite poate suna prea complicat pentru mulți oameni, dar 6 din 10 români au mărturisit că au avut o relație în timpul vacanței cel puțin o dată în viață și aproape o treime dintre respondenți și-ar dori să li se întâmple.

38% dintre românii intervievați petrec cel puțin 5 zile pentru planificarea călătoriilor în care se întânesc cu partenerii aflați la distanță.

Studiul efectuat de echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro arată că 42% dintre români cred cu tărie în relațiile la distanță și aleg să facă față împreună greutăților care vin la pachet.

De Dragobete, agregatorul de zboruri momondo.ro a lansat și  funcția momondo Connect, prin care îi ajută pe îndrăgostiți să se întâlnească mai simplu, fără să cheltuiască o avere pentre revedere.

Studiul a fost realizat online de către compania de cercetare Opinium, în rândul a 9,027 de respondenți la nivel european, cu vârsta minimă de 18 ani, în 2018. Pentru cercetarea din România, Opinium a lucrat cu un eșantion reprezentativ, format din peste 1,000 de respondenți, cu vârsta de peste 18 ani, cu acces la Internet.

Articole similare

Cele mai vizitate capitale din lume în 2019

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro a studiat căutările de hoteluri din ...

Poți ajunge pe Lună, dar totuși să rămâi pe Pământ

Platforma momondo.ro a realizat un clasament inspirat de aniversare a 50 de ani de la primul pas pe ...

Îți place să călătorești? Te poți înscrie în Open World Travelers

Motorul gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro lansează Open World Travelers, un nou tip de ...
X