Confidenţialitate

Donald Trump rămâne și fără YouTube

NEWS
share

După ce Donald Trump a rămas fără contul de Twitter, dar și fără cel de Facebook, acum este blocat și de YouTube.  YouTube anunțase inițial că îi suspendă accesul lui Donald Trump pentru o perioadă de șapte zile, însă a revenit asupra deciziei și a precizat că va rămâne blocat pe un termen nedefinit.

”Având în vedere îngrijorări cu privire la acte de violenţă, care pot avea loc în continuare, canalul lui Donald J Trump va rămâne suspendat”, a spus purtătorul de cuvânt YouTube, citat de The Guardian.

YouTube a anunțat pe 13 ianuarie că, în urma violenţelor de la Capitoliu, a blocat pentru o săptămână canalul lui Donald Trump, preşedinte în exerciţiu la acea vreme.

În urma suspendării, contul lui Donald Trump, cu peste 2,7 milioane de abonați, va rămâne online, dar fostul președinte nu va mai putea posta videoclipuri. De asemenea, și comentariile rămân dezactivate.

Donald J. Trump a fost cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, iar finalul său de mandat a fost marcat de violențe la Capitoliu, când aveau loc ceremoniile de confirmare a următorului președinte, Joe Biden. Pentru că președintele folosise conturile sale din rețelele sociale pentru a alimenta suspiciunile privind fraudarea votului, fără a aduce și dovezi în acest sens, prezența lui a fost considerată de Twitter, Facebook, dar și alte rețele, ca încălcând termenii și condițiițe. Prin urmare, Donald Trump nu a pierdut doar șansa de a fi președintele SUA pentru un nou mandat, ci și accesul la conturile pe care comunica cel mai frecvent.

Articole similare

YouTube Shorts vine în România

Prezentat pentru prima dată în septembrie 2020, YouTube a extins serviciul Shorts în 26 de țări și v...

Donald Trump dă în judecată Facebook, Twitter și Google (VIDEO)

Donald Trump anunță că dă în judecată Facebook, Twitter și Google. Nu se limitează la a da în judeca...

La 74 de ani, dă lecții de vlogging (VIDEO)

Mai bine de un milion de oameni îi urmăresc clipurile postate pe canalul ei de YouTube, iar la 74 de...