Donald Trump rămâne și fără YouTube

NEWS
share

După ce Donald Trump a rămas fără contul de Twitter, dar și fără cel de Facebook, acum este blocat și de YouTube.  YouTube anunțase inițial că îi suspendă accesul lui Donald Trump pentru o perioadă de șapte zile, însă a revenit asupra deciziei și a precizat că va rămâne blocat pe un termen nedefinit.

”Având în vedere îngrijorări cu privire la acte de violenţă, care pot avea loc în continuare, canalul lui Donald J Trump va rămâne suspendat”, a spus purtătorul de cuvânt YouTube, citat de The Guardian.

YouTube a anunțat pe 13 ianuarie că, în urma violenţelor de la Capitoliu, a blocat pentru o săptămână canalul lui Donald Trump, preşedinte în exerciţiu la acea vreme.

În urma suspendării, contul lui Donald Trump, cu peste 2,7 milioane de abonați, va rămâne online, dar fostul președinte nu va mai putea posta videoclipuri. De asemenea, și comentariile rămân dezactivate.

Donald J. Trump a fost cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, iar finalul său de mandat a fost marcat de violențe la Capitoliu, când aveau loc ceremoniile de confirmare a următorului președinte, Joe Biden. Pentru că președintele folosise conturile sale din rețelele sociale pentru a alimenta suspiciunile privind fraudarea votului, fără a aduce și dovezi în acest sens, prezența lui a fost considerată de Twitter, Facebook, dar și alte rețele, ca încălcând termenii și condițiițe. Prin urmare, Donald Trump nu a pierdut doar șansa de a fi președintele SUA pentru un nou mandat, ci și accesul la conturile pe care comunica cel mai frecvent.

Articole similare

Donald Trump, primul președinte american condamnat penal. Juriul l-a găsit vinovat la toate cele 34 ...

În Statele Unite, Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare în pro...

[BREAKFAST] Donald Trump şi-a lansat propria linie de încălţăminte, la o zi după amenda cu 355 de mi...

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele...

Donald Trump, primul președinte american pus sub acuzare, va merge în fața instanței pentru a i se c...

Fostul președinte american Donald Trump se va prezenta, marți, în fața instanței pentru a i se comun...