Donald Trump, primul președinte american pus sub acuzare, va merge în fața instanței pentru a i se comunica decizia. Ce condiții au impus avocații

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Fostul președinte american Donald Trump se va prezenta, marți, în fața instanței pentru a i se comunica oficial punerea sub acuzare. Este învinuit că înainte de a fi ales președinte în 2016, i-ar fi oferit bani unei actrițe din filme pentru adulți ca să nu divulge informații că a întreținut relații sexuale cu aceasta. Donald Trump a negat că a comis o infracțiune, scrie europafm.ro.

Primul președinte american pus sub acuzare, Donald Trump a ajuns deja în New York. La ora locală 14:15, 21:15 ora României, va apărea în fața judecătorilor de la Tribunalul din Manhattan, unde i se vor comunica acuzațiile, va fi amprentat și fotografiat și va avea ocazia să-și prezinte pledoaria.

Avocații săi spun că va pleda nevinovat în dosarul în care e acuzat că a cumpărat cu 130.000 de dolari tăcerea unei actrițe din filme porno pentru ca aceasta să nu dezvăluie că au întreținut relații sexuale.

Înaintea înfățișării va fi permis doar accesul fotografilor, apoi, la solicitarea avocaților lui Trump, audierea se va desfășura fără înregistrări video, audio sau fotografii.

În zona Tribunalului Penal din Manhattan s-au ridicat garduri și s-au luat măsuri sporite de siguranță, în condițiile în care sunt așteptate proteste.

Încă de luni, fanii fostului președinte american s-au adunat lângă clădirea Trump Tower pentru a-și exprima susținerea.

ȘTIREA INTEGRALĂ PE EUROPAFM.RO

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după c...

Caz bizar într-un oraș din SUA. Un hoț înarmat i-ar fi cerut victimei să se împrietenească cu el pe ...

[BREAKFAST] Un șofer din SUA a încercat să-și mute câinele pe scaunul șoferului ca să nu fie arestat...

Tentativa de „substituire” a șoferului a avut loc sâmbătă noapte în Springfield, statul american Col...

[BREAKFAST] Reacția lui Joe Biden când o jurnalistă i-a spus că 70% dintre americani îl consideră pr...

Tema vârstei președintelui american Joe Biden care și-a anunțat recent candidatura pentru un al doil...