Don Diablo a lansat astăzi noul single – We Are Love

Muzică
share

E cam la fel de fiecare data: dupa ce se termina punem in functiune un counter imaginar si numaram zilele ramase pana la urmatorul moment in care dansam pana la epuizare, ridicam mainile in aer, sharuim zambete cu necunoscuti, ne facem noi prieteni.
Asta e starea de asteptare pana la viitorul festival.
Din fericire, aceasta perioada de timp e umpluta de tot felul de noi release-uri care reusesc, pentru cateva minute sa te plaseze exact acolo, in fata, la Mainstage.

Unul dintre cei mai aclamati producatori ai noului val, Don Diablo a reusit sa-si construiasca o reputatie solida in cultura dance actuala, devenind un artist de A-List.
Olandezul a anuntat lansarea unui album nou, a unui turneu mondial, in 2020 intentioneaza sa-si lanseze primul Comic Book si lista poate continua.
Cu o serie de track-uri monumentale lansate in ultimii ani, producatorul olandez are un catalog impecabil de release-uri, fiecare piesa in parte oferind un sound si o experienta diferita.

Asa ca momentul in care Don Diablo anunta lansarea unei productii, toata lumea devine atenta. Asta s-a intamplat astazi cand a fost anuntata lansarea unei piese noi: „We Are Love„.

Articole similare

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice: Headliner Days

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice, Headliner Days, prin care participanții pot...

SAGA FESTIVAL: Exclusivitate anul ăsta în România cu Tiësto, Don Diablo, Alan Walker și Salvatore Ga...

După un an plin de schimbări, în care o lume întreagă a stat pe loc, oamenii se pot bucura acum de a...

SAGA Music Festival reconfirmă artiști

Tiësto, Don Diablo, Alan Walker și Salvatore Ganacci se numără printre artiștii anunțați de SAGA Mus...