Confidenţialitate

Doi tineri au plătit doar 600 de dolari pentru nunta lor. Pe ce au cheltuit banii

CoolNews, NEWS
share

Shelby Phelps și Garret s-au cunoscut pe Tinder în 2017 și s-au decis, trei ani mai târziu, să facă nunta. Abia în 2023, cei doi tineri de 26 de ani au reușit să se organizeze și, în mai puțin de două săptămâni, tot planul era gata. Costurile mici și felul inedit în care au făcut ceremonia de poveste i-a făcut să devină cunoscuți în întreaga lume.

Shelby și Garret au reușit să strălucească și să se distreze de minune cu doar 2.700 de lei. Într-adevăr, ceremonia a fost simplă, în natură, dar bucuria celor doi arată că nu locația face nunta, ci persoana cu care te căsătorești.

Shelby și-a găsit o superbă rochie de mireasă într-un magazin second-hand, la prețul de doar 50 de dolari. Pentru buchet, nu a cheltuit niciun ban, fiind flori strânse de pe câmp. Nici mirele nu s-a aruncat la sume fabuloase, optând pentru o vestă din lână, de 80 de dolari și pantaloni de 50 de dolari, luați de la reduceri.

Tinerii miri au avut parte de invitați pe cinste care s-au ocupat singuri atât de hainele lor, cât și de mâncare. Mai mult decât atât, au contribuit și cu decorațiuni. Acesta a fost felul lor de a le aduce „dar de nuntă” care să îi ajute pe îndrăgostiți să-și oficializeze iubirea.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

[BREAKFAST] Găsirea pisicii dispărute: Cum a fost folosit Tinder într-o misiune neobișnuită de căuta...

Erin Johansen a creat „profiluri de întâlnire” pentru pisica ei Ruby pe Tinder, dar și pe site-ul sp...

[BREAKFAST] Un criminal a fost prins după ce un papagal i-a repetat constant numele

Criminalul și complicele său au fost identificați și arestați cu ajutorul unui papagal de companie, ...

[BREAKFAST] Un stat american cere consimțământul parental pentru folosirea rețelelor de socializare ...

Statul american Utah a adoptat joi o legislaţie care solicită reţelelor de socializare, precum TikTo...