Doi bucureșteni organizează cel mai mare INSTAMEET din România

CoolNews, Viral
share

Ideea a pornit din dorința de a organiza un eveniment cu oameni frumoși și din pasiunea pentru fotografiile de pe Instagram. Adrian Dan și Lucian Popescu sunt doi bucureșteni foarte activi pe Instagram.

Cel mai important instameet din România, la care participă 100 de instagrammeri, are loc pentru a arăta că atunci când vine vorba de creativitate nu există limite. Indiferent de meseriile pe care le practică, instagrammerii au în comun tocmai creativitatea, dorința de a comunica, de a căuta locuri deosebite, interesante, frumoase, și de a le arăta celorlalți.

Întâlnirea a pornit de la o idee simplă: să ne cunoaștem și să împărtășim ideile prin care ne exprimăm creativitatea pe Instagram. Pentru mine, această comunitate este un complex de momente și stări, de frumos și pitoresc. Nu pot să văd Instagramul nișat, doar pe urban sau doar pe fashion. În comunitate, vine fiecare cu pasiunea și poveștile lui”, spune Adrian Dan.

„Peste tot în lume, instameet-urile reprezintă o oportunitate de a împărtăși experiențe. Instagramerii sunt oameni creativi, pozitivi și optimiști, iar această atitudine trebuie încurajată în orice societate. Credem că acest tip de comunicare vizuală e viitorul frumos al dezvoltării noastre ca oameni”, spune Lucian Popescu.

A post shared by Lucian Popescu (@lucianpopescu) on

„Instagrammerii din România, unii dintre ei având zeci de mii de followeri, sunt o forță tot mai curtată pentru campanii de promovare. Avantajul acestuit tip de promovare este acela că utilizatorii folosesc conținut vizual de calitate, cu  impact mare, pentru că sunt fotografii care activează cele mai profunde emoții”,spune  Oana Ivan, co-founder PiArtVision.

În cadrul întâlnirii, vor avea loc mai multe discuții tematice, în care se vor împărtăși deschis opinii și idei. Vor fi discuții cu Vlad Eftenie (poetică vizuală), Alex Damian (fotografie), Anda Stanciu (travel) și Mihai Lungeanu (lifestyle).

Instameet-ul “Creators Will Create” are loc vineri (27 octombrie), ora 19.00 pe Bulevardul Aviatorilor 8A.

La întâlnire vor participa unii dintre cei mai populari utilizatori de instagram. Printre ei, Adrian Dan și Radu Niță, adică echipa @ig_românia (46k), @romaniapitorească (40,9k) și @discoverbucharest (25,1k), conturi care promovează, prin imagini care vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte, locuri frumoase din București și din țară; Emanuel Romeda@yesmyfried (19.9K), care administrează conturi precum @igersbucharest (11.2k), @topromaniaphoto (16.7k), @topbucharestphotos (1.9k); Dan Posea, @promovezromania (30k) și Lucian Popescu @lucianpopescu (7.1k).

#romania e în topul celor mai folosite hashtag-uri

Potrivit unui studiu Instagramology, peste 572 de mii de români au un cont de Instagram. În luna septembrie, aceștia au postat peste 1.278.000 de fotografii, peste 74.000 de video-uri și au apreciat aproape 165 de milioane de fotografii și peste 6.800.000 de videoclipuri.

Cel mai frecvent, utilizatorii au folosit în luna septembrie hashtag-urile: #love (41.594), #travel (38.710), #instagood (38.544), #românia (36.713), #nature (25.379).

 

Articole similare

AUTOMATA Music & Multiverse festival, în noiembrie la București

Un nou festival muzical se anunță luna viitoare în București. Între 8 și 10 noiembrie 2018 are lo...

Echipamentul României și al Republicii Moldova de la Jocurile Olimpice de Tineret arată la fel în an...

În anul în care Românie face 100 de ani, echipamentele pe care sportivii români și cei moldoveni la ...

După referendum, guvernul promite un proiect pentru parteneriatul civil

După ce reazultatele referendumului au fost anunțate, Guvernul României, prin vocea ministrulu degel...
X