Diana Șoșoacă, ținta ironiilor după ce a distribuit un mesaj fake al lui Donald Trump

CoolNews, Viral
share

Senatoarea Diana Iovanivici Șoșoacă a fost exclusă din Grupul Senatorial al AUR, după ce, spun liderii partidului, „n-a înțeles regulile jocului„. Aceștia au mai spus despre senatoare că este „colerică” și că nu o puteau stăpâni.

După excludere, doamna Șoșoacă a făcut mai multe live-uri pe Facebook, prin care explica faptul că nu-și va mai putea exercita mandatul așa cum a făcut-o până acum.

Totul a culminat cu o postare pe Facebook. „Thank You, Mr. President„, a scris Diana Șoșoacă pe contul său, postând o poză cu un presupus Tweet al lui Donald Trump, în care ar fi scris: „Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!„.

Contul fostului președinte al Statelor Unite ale Americii este blocat din ianuarie, deci este destul de clar că acea postare este un fake.

Deși nu e foarte clar dacă senatoarea crede că mesajul ar fi unul real, comentariile sunt savuroase.

Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”, a fost unul din comentarii, în timp ce altcineva a scris: „Felicitari domnului Trump pentru ca ia atitudine și nu uita cine ia fost alături când era la greu, adica dmna Sosoaca care ia adus multe voturi. Daca nu erau sorosistii care sa fraudeze câștiga alegerile in sua la fel cum aur doar datorită și numai din cauza doamnei Sosoaca castiga alegerile in România. Bravo domnule Trump bravo!”

Vă lăsăm mai jos o colecție de comentarii:

„Tovarasu Ceausescu n-a postat nimic pe Twitter?”

„Ami cer scuze la domni americani care nu anteleg ce au pierdut,asa și AUR nu ași da cu seama ce pierd. Santeti pentru noi cum e Trupm pentru americani, santeti Trumpeta noastra!”

„Și Ronald Reagan este alături de dvs”

„Doamne-ajută pentru toți martirii țărișoarei și pentru adevărații daci liberi!

„Și J.F. Kennedy, înainte să fie împușcat, l-a sunat pe Trump și i-a zis: Donalde, dacă o dă Simion afară pe Șosoacă, să faci un tweet despre asta! Make Romania great again!”

Articole similare

Donald Trump, primul președinte american pus sub acuzare, va merge în fața instanței pentru a i se c...

Fostul președinte american Donald Trump se va prezenta, marți, în fața instanței pentru a i se comun...

Donald Trump dă în judecată Facebook, Twitter și Google (VIDEO)

Donald Trump anunță că dă în judecată Facebook, Twitter și Google. Nu se limitează la a da în judeca...

Nu a trecut moțiunea de cenzură împotriva guvernului Florin Cîțu

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului condus de Florin Cîțu a fost respinsă prin vot, de Parlamen...