Dezvoltatorii aplicației Tik Tok vor lansa un nou serviciu de streaming de muzică

CoolNews, Tech
share

Dezvoltatorii aplicației Tik Tok au dat lovitura acum câțiva ani când au lansat acest spațiu al clipurilor scurte și amuzante. Zeci de artiști au crescut datoită promovării pe care și-au făcut-o cu ajutorul aplicației, sute de dansuri sau provocări virale au fost lansate în fiecare săptămână, iar în România ne-a adus tot felul de personaje precum Luis Stan sau „Omul cu Țuica din Comuna Mihăești, Județul Olt”. 

Bine, lăsând gluma la o parte, Tik Tok face valuri în toată lumea. Cifrele oficiale arată că în România  avea în decembrie 2020 un număr de 5.364.860 de utilizatori, iar cu astfel de cifre, e normal pentru dezvoltatori să vrea să lanseze și mai multe aplicații.

De data asta se pare că vor să intre pe piața serviciilor de streaming muzical. ByteDance, firma care deține Tik Tok, a anunțat că urmează să lanseze Felio până la sfârșitul anului. Conform declarațiilor, se pare că s-au apucat de treabă încă de la sfârșitul anului 2019 și este creația lui Alex Zhu, Vice Președintele de Producție și Strategie ByteDance.

Ce știm până acum e că Felio va fi disponibil doar în China, și vine la un an după ce au lansat Resso, tot un serviciu de streaming muzical dar disponibil doar în India.

Pe de altă parte, la începutul lunii a fost dezvăluită informația cum că userii petrec în medie mai mult timp pe Tik Tok decât pe YouTube, în UK și în Statele Unite ale Americii.

Și noi suntem pe Tik Tok! Caută @VirginRadioRomânia și dă-ne un follow! Până la urmă, am fost primul post de radio din România pe Tik Tok! 😀