Confidenţialitate

#DeVăzut: Serialul „Lupin” de pe Netflix – VIDEO

CoolNews, Filme
share

În seria #devăzut vă prezentăm filme/seriale pe care suntem siguri că le veți aprecia.

Serialul de astăzi este în franceză, și a stat pe locul 1 în topul Netflix pentru România timp de câteva săptămâni. Se numește „Lupin”, și urmărește viața unui adolescent, Assane Diop, care se inspiră dintr-un roman pentru a-și răzbuna tatăl acuzat pe nedrept.

„Prin anii ’90, mai toate bibliotecile de şcoală din România aveau în colecţie, pe lângă nelipsitele romane ale lui Jules Verne, cel puţin o carte cu Arsène Lupin, gentilomul hoţoman. Aventurile fanteziste şi un erou în stare, cât ai bate din palme, să intre şi să iasă din închisoare sau să fure cine ştie ce colier inestimabil au aprins imaginaţia multor adolescenţi, iar acum iată că spiritul personajului este readus la viaţă, în zilele noastre şi în cheie modernă, de serialul francez Lupin, disponibil de ieri pe Netflix şi ajuns deja pe locul patru în topul vizionărilor.”, scrie Cinemagia.ro într-o cronică

Sinopsis: Viața adolescentului Assane Diop a fost dată peste cap de moartea tatălui său, acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. După 25 de ani, Assane se inspiră din „Arsène Lupin, hoțul-gentilom” pentru a-și răzbuna tatăl.

Trailerul serialului, mai jos:

Articole similare

„Cruella” intră de vineri în cinematografe (VIDEO)

„Cruella” intră de vineri în cinematografe. Mult așteptata producție Disney o are în rolul princi...

Trailerul filmului „Eternals”, în care joacă și Angelina Jolie (VIDEO)

Veste bună pentru fanii filmelor cu supereroi. Tocmai a fost lansat trailerul producţiei “Eternal...

Încă un film românesc premiat internațional - trailer

Încă un film românesc este premiat internațional. Lungmetrajul „Câmp de maci” a obținut 3 premii ...