Despre atingerea echilibrului – ,,Cine-i focul, cine-i apa” – Alina Eremia

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Într-o relație de iubire e cel mai posibil ca partenerii să fie două elemente diferite, dar cum găsești, totuși, echilibrul între foc și apă? De fapt, aici e farmecul, focul și apa pot deveni, cu ajutorul comunicării, înțelegerii, fără a știrbi personalitatea nimănui, yin și yang. Despre asta vorbește și cea mai nouă piesă a Alinei Eremia, ,,Cine-i focul, cine-i apa”, o piesă care vă va surprinde visând, datorită versurilor lirice și a sound-ului misterios și împăciuitor în același timp.

Piesa a fost scrisă de Alex Pelin, Alina Eremia și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,<<Cine-i focul, cine-i apa>>” este despre contraste și contrastele se atrag, chiar dacă uneori ies scântei. Am scris piesa împreună cu Alex Pelin și Turcu într-o sesiune, acum un an, dar am așteptat să-și găsească momentul perfect să ajungă la urechile oamenilor. Piesa poate fi ascultată timp de o săptămână exclusiv pe platformele digitale, timp în care se editează ultimele secvențe din clip. Sper să vă placă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să lucrez la ea și să o cânt.” ne spune Alina Eremia.
Cine-i focul, cine-i apa” se aude pe toate platformele de streaming
Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa „Țurai”. Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în „Frumoasa și Bestia”. În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, „Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai recunoscute hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi ,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și ,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, care este o colaborare cu Mario Fresh și a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare.

Articole similare

Noi idile muzicale în EP-ul Alinei Eremia - “OH, NO!”

După ce Alina Eremia și-a surprins fanii cu piesa ,,Ultimul nivel”, în colaborare cu Aerozen, artist...

Alina Eremia și Aerozen te salută de la “Ultimul nivel”

Alina Eremia pășește cu încredere în sfera muzicii urbane alături de Aerozen cu piesa ,,Ultimul nive...

Alina Eremia a lansat videoclipul pentru piesa „Cine-i focul, cine-i apa”

O piesă despre extreme, despre elementele naturii și contrastele care se atrag. ,,Cine-i focul, cine...