Confidenţialitate

Denis din echipa lui Alex Velea a câștigat prima ediție a concursului „Magic In 5”

Muzică
share

Între 10-16 februarie a avut loc prima ediție de „Magic In 5” la Borșa, Maramureș. Deși a fost prima ediție a talent show-ului de creație muzicală din România desfășurat în online, proiectul a atras atenția și s-a bucurat de o mare susținere în rândul internauților, care au stat câte opt ore pe zi să vadă live-urile transmise din studiourile muzicale.

Cei trei lideri de echipă, ADDA, Alex Velea și Vanotek, au reușit să compună o piesă pentru fiecare dintre finaliștii lor în doar trei zile, iar în a patra zi au fost filmate videoclipurile acestora.

Cum „Magic In 5” este un concurs online, câștigătorul show-ului a fost ales în funcție de numărul de vizualizări adunate la videoclipul urcat pe canalul de YouTube Cat Music. Astfel, Denis din echipa lui Alex Velea este marea câștigătoare a primei ediții de „Magic In 5”. „Vibe diferit” a generat în doar două zile de la lansare 51.000 vizualizări, iar Denis primește premiul în valoare de 5000 euro și posibilitatea încheierii unui contract cu Cat Music.

Pe locul al doilea s-a situat Maria din echipa ADDEI cu videoclipul „Pe ascuns”, iar locul trei a fost ocupat de Stephen din echipa lui Vanotek cu „Is This Love”.

Articole similare

Nea Marin, depistat pozitiv la COVID-19. Speak, Ștefania și Alex Velea au fost trimiși în izolare...

Nea Marin a fost testat pozitiv în timp ce se afla la Techirghiol, unde filma pentru noul sezon al u...

Velea îi răspunde lui Fereșteanu la reacția ,,Dau moda"

Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău realizează la Virgin Radio cel mai ascultat tronson de seară de tin...

Alex Velea și Mario Fresh, aproape de prima eliminare din Asia Express

Alex Velea și Mario Fresh au fost aproape să plece în această seară din Asia Express. Aceștia au ...