Demi Lovato și-a tatuat un păianjen pe cap: „Bunica păianjen ne-a învățat multe lucruri”

Celebrități, CoolNews
share

Demi Lovato și-a dezvăluit un nou tatuaj: un păianjen imens pe o parte a capului.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani, care a revenit recent cu o nouă frizură, a postat recent un story pe Instagram pentru a-și arăta noul tatuaj care înfățișează un păianjen negru pe partea laterală a capului.

Bunica Păianjen a fost cea care ne-a învățat multe lucruri”, a scris Lovato în postarea în care și-a arătat noul tatuaj. „Ne-a învățat despre olărit și țesut. Ne-a învățat despre foc, lumină și întuneric. Ea ne-a învățat că toți suntem conectați pe aceași pânză de păianjen – fiecare dintre noi având locul nostru în această lume.

Bunica păianjen este o figură importantă în mitologia, tradițiile orale și folclorul multor culturi native americane, în special în sud-vestul Statelor Unite.

Tatuajul, care se află chiar deasupra urechii cântăreței, a fost realizat de celebrul artist tatuator Dr. Woo, care a distribuit și imagini în story-ul său de pe Instagram, scrie billboard.com.

Pe lângă noua „artă corporală”, Lovato a intrat în 2022 cu o coafură nou-nouță. În ziua de Crăciun, artista și-a arătat capul proaspăt ras într-un scurt videoclip înregistrat pe FaceTime de fotograful Angelo Kritikos.

Starul pop a discutat despre coafurile în continuă schimbare într-un interviu din martie pentru Glamour, spunând publicației că alegerile ei sunt o încercare de a se elibera de „cutia heteronormativă” în care a fost închisă de mulți ani.

A fost un an plin pentru Lovato, care și-a lansat al șaptelea album, Dancing with the Devil… the Art of Starting Over. Acesta a fost urmat de o serie de documentare YouTube Originals formată din patru părți. Cântăreața a anunțat, de asemenea, că se identifică ca persoană nonbinară și și-a schimbat pronumele în they/them.

Articole similare

Chopsticks, producătorul HaHaHa Production si Romdrops, semnează producția muzicală a piesei „Neon l...

Vladimir Coman, cunoscut în industria muzicală ca Chopsticks, producător, compozitor și sound design...

După diamantul din frunte, Lil Uzi Vert şi-a tatuat limba

După diamantul din frunte, Lil Uzi Vert şi-a tatuat limba, reușind să șocheze încă o dată prin alege...

VIDEO: Demi Lovato, anunț șoc : ”Sunt mândră să vă anunţ că mă identific ca non-binar”

Demi Lovato tocmai a făcut miercuri dimineață un anunț șoc pe Twitter. Aceasta a declarat că se iden...