Delia Rus lansează ”Ochii la mine” featuring Tranda

Celebrități, CoolNews, Muzică
share
Delia Rus și Tranda au lansat o piesă împreună. Aceasta se numește „Ochii la mine” și noi îți așteptăm părerea ta: LIKE IT A LOT or NOT?
Piesa este scrisă de Delia Rus și Tranda, alături de Mădălin Roșioru, Florian Rus și Bogdan Todor, produsă de studio-urile DeMoga.

Ochii la mine”, primul single din 2018 al Deliei, este o poveste de dragoste modernă, îmbrăcată într-o explozie de culori, în videoclipul regizat de Criss Blaziny, în care personajul principal masculin este jucat de bloggerul Otravă. Totodată, piesa marchează și prima colaborare a Deliei cu Tranda.

Piesa este produsă în spatele usilor de la DeMoga, de Madalin Rosioru, Florian Rus și Bogdan Todor, peste care, apoi cu timpul, mi-am pus și eu, ușor, ușor, amprenta pe ea. Colaborarea cu Tranda a completat tabloul, fiind artistul potrivit, bărbatul potrivit pentru a-mi da răspunsul pe care îl căutam. Este finalul unei povești pe care am trăit-o și care, cu timpul, s-a deteriorat, pentru că „din doi nici unul nu poate sa mai ierte”. Este momentul în care totul se dă pe față, o portiță rămâne cumva deschisă, dar sfârșitul este inevitabil. Inimile frânte și amintirile sunt singurele lucruri care rămân. Videoclipul este ca o concluzie pentru mine. Simt că am avut nevoie de o a treia persoană pentru a face trecerea dintre mine și Tranda, iar Otravă a fost perfect pentru asta. El are stările pe care nouă, cumva, ne este frică să le afișăm. E pierdut, consemnat, frânt. Iar asta se vede clar și în personajul din clip”, a declarat Delia Rus

Devenit cunoscut datorită unor piese ca „În drum spre bani”, „SxPB”, „Torace” și „Atât de simplu”, Tranda a lansat în mai 2017 propriul label, ”Costangeles Studio”, unde lucrează la noul album, ”Nord”.

Mi-a plăcut de ea din prima, atât ca persoană, cât și ca artistă. M-a impresionat că își scrie singură versurile și nu o face rău deloc. Simt ca are o pornire pentru treaba asta, chiar dacă e abia la început. Avem o piesă si pe „NORD”, viitorul meu album, dar toate la timpul lor.„, a declarat Tranda

Piesa celor doi o puteți asculta aici:
Articole similare

Delia Rus apasă accelerația în "Vrum Vrum", alături de Criss Blaziny

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care artista a dezvo...

Cei mai buni creatori de conținut se întâlnesc la Creators Festival

Pe 1 iulie, la Dumbrava Vlăsiei, peste 300 de creatori de conținut vor trăi împreună o zi de fun, ne...

Delia Rus și Yakki promit că „până dimineață” te ajută să uiți - VIDEO

Delia Rus a lansat joi, 7 aprilie, „până dimineață”, în colaborare cu Yakki, unul dintre artiștii pe...