Delia Rus lansează ”Ochii la mine” featuring Tranda

Celebrități, CoolNews, Muzică
share
Delia Rus și Tranda au lansat o piesă împreună. Aceasta se numește „Ochii la mine” și noi îți așteptăm părerea ta: LIKE IT A LOT or NOT?
Piesa este scrisă de Delia Rus și Tranda, alături de Mădălin Roșioru, Florian Rus și Bogdan Todor, produsă de studio-urile DeMoga.

Ochii la mine”, primul single din 2018 al Deliei, este o poveste de dragoste modernă, îmbrăcată într-o explozie de culori, în videoclipul regizat de Criss Blaziny, în care personajul principal masculin este jucat de bloggerul Otravă. Totodată, piesa marchează și prima colaborare a Deliei cu Tranda.

Piesa este produsă în spatele usilor de la DeMoga, de Madalin Rosioru, Florian Rus și Bogdan Todor, peste care, apoi cu timpul, mi-am pus și eu, ușor, ușor, amprenta pe ea. Colaborarea cu Tranda a completat tabloul, fiind artistul potrivit, bărbatul potrivit pentru a-mi da răspunsul pe care îl căutam. Este finalul unei povești pe care am trăit-o și care, cu timpul, s-a deteriorat, pentru că „din doi nici unul nu poate sa mai ierte”. Este momentul în care totul se dă pe față, o portiță rămâne cumva deschisă, dar sfârșitul este inevitabil. Inimile frânte și amintirile sunt singurele lucruri care rămân. Videoclipul este ca o concluzie pentru mine. Simt că am avut nevoie de o a treia persoană pentru a face trecerea dintre mine și Tranda, iar Otravă a fost perfect pentru asta. El are stările pe care nouă, cumva, ne este frică să le afișăm. E pierdut, consemnat, frânt. Iar asta se vede clar și în personajul din clip”, a declarat Delia Rus

Devenit cunoscut datorită unor piese ca „În drum spre bani”, „SxPB”, „Torace” și „Atât de simplu”, Tranda a lansat în mai 2017 propriul label, ”Costangeles Studio”, unde lucrează la noul album, ”Nord”.

Mi-a plăcut de ea din prima, atât ca persoană, cât și ca artistă. M-a impresionat că își scrie singură versurile și nu o face rău deloc. Simt ca are o pornire pentru treaba asta, chiar dacă e abia la început. Avem o piesă si pe „NORD”, viitorul meu album, dar toate la timpul lor.„, a declarat Tranda

Piesa celor doi o puteți asculta aici:

Articole similare

Delia Rus va cânta în deschiderea concertului LP de pe 24 iunie

LP, vedeta rock arhetipală cu un stil inconfundabil, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul ...

Delia Rus lansează ”Salcie la mal” - VIDEOCLIP

Delia Rus aduce o nouă semnificație versurilor scrise de Mihai Maximilian, reorchestrând unul dintre...

Tranda lansează albumul „NORD”

Din Est în Vest şi din Sud în NORD, toată lumea ascultă noul album marca Tranda. Al patrulea materia...
X