Delia prezintă albumul ”FLEX”, o incursiune de 13 piese în universul complex al artistei

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Așteptarea a luat sfârșit și fanii Deliei se pot bucura de astăzi de noul album ”FLEX” pe magazinele digitale.

Tracklist-ul albumului ”FLEX” include 13 piese, după cum urmează: ”Gustul care te fură”, ”OTZL GLTZ”, ”Lololo”, ”Sirena Apelor”, ”Nu pot”, ”Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru ”SKNDL”, ”Tot ce vrei” cu Adrian Despot, ”Jimmy Samurai” cu Oana Matache, ”eRAI” cu Antonia, ”Fără Te Merau” cu Connect-R, ”Cum Am Știut” cu Killa Fonic și ”Cum Era” cu NANE.

Piesele de pe album au fost compuse de Delia și produse de Alex Cotoi. Albumul ”FLEX” va putea fi precomandat de pe site-ul shop.deliaofficial.ro  începând de astăzi, 8 noiembrie.

Finallyy, pot să flexez…cu albumul <<FLEX>>. Am așteptat mult lansarea albumului și în sfârșit se întâmplă”, a spus Delia.

Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: “Deliria”, “Psihedelia”, “Acadelia”, show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: ”Cum era” și ”Rockadelia” sau evenimentul excusivist “Delia’s Winter Wonderland” de la Teatrul Național din București prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România, printre care ”Fără Te Merau” cu Connect-R, ”Lololo”, ”Sirena Apelor” și ”SKNDL” alături de HVNDS.

Articole similare

Delia, pentru prima dată în turneu în Statele Unite ale Americii

Delia este în Statele Unite ale Americii pentru prima dată unde va susține 3 concerte după cum urmea...

Timpul unei noi colaborări The Motans x Delia - “Tu O’clock”

Timpul parcă se oprește când doi artiști precum The Motans și Delia se întâlnesc pentru a cânta împr...

Delia lansează ”Jimmy Samurai” cu videoclip oficial, prima colaborare alături de Oana Matache, sora ...

Delia prezintă videoclipul oficial al piesei ”Jimmy Samurai”, regizat de SAN, DoP David Mogan, produ...