Delia a fost desemnată „Vedeta anului” de către UCMR

Celebrități, CoolNews
share

Vedeta anului 2018 – aceasta este distincția pe care Delia o primește din partea publicației „Actualitatea Muzicală”, revistă lunară editată de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR).

Din punctul de vedere al organizatorilor, Delia este artista care a dominat anul 2018 prin turneele, albumele și spectacolele sale grandioase, „Acadelia” fiind menționat în mod special. De asemenea, reprezentația ei de pe scena festivalului „Cerbul de aur” a contribuit la primirea acestui premiu.

Festivitatea de premiere a avut loc miercuri.

„În primul rând sunt onorată, vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu. Sunt foarte emoționată, nu-mi dau seama de ce, cred că sala e de vină, pentru că sala asta mie-mi amintește de audiții, din vremea liceului, când făceam tot felul de momente muzicale de sfârșit de an. Părinții mei au fost inspirați și m-au dat la un liceu de muzică, am urmat apoi niște pași naturali și probabil că de-asta sunt acum aici. Și simt nevoia să-i aplaud pe părinții mei pentru că m-au dat la un liceu de muzică. Vă mulțumesc mult încă o dată”, a declarat Delia .

Cum a fost 2018 pentru Delia?
„Acadelia”, show-ul impresionant de trei zile de la Sala Palatului, la care au asistat 12.000 de oameni s-a continuat cu primul turneu național din cariera artistei, în nu mai puțin de 13 orașe. Același show a depășit nu doar granițe în ceea ce privește standardele producției, ale coregrafiei și ale costumelor, ci a ajuns și la Londra, la sala Indigo, O2 Arena. În plus, Delia a lansat patru piese noi, în care și-a transmis mesajele nonconformist și curajos, așa cum și-a obișnuit fanii. Ele sunt: „Du-te-mă” (peste 10,2 milioane de vizualizări pe YouTube), „Despablito” (peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube și #1 în Trending încă din ziua lansării), „Acadele” (peste 7,7 milioane de vizualizări pe YouTube) și „Trăiește frumos”.

Articole similare

Delia a cântat în centrul vechi costumată precum personajele din "La Casa de Papel"

Noul sezon din "La Casa de Papel" a fost lansat astăzi. Cu două zile înainte, Netflix, în colabor...

Delia a lansat clipul piesei "Vreau La Țară" - VIDEO

Delia a lansat luni o nouă piesă, de vară, care se numește "Vreau la Țară". Piesa conține un samp...

Delia, invitată în cadrul show-ului The Motans Grand Concert

The Motans pregătește primul concert de anvergură din cariera sa, The Motans Grand Concert, care va ...
X