Confidenţialitate

Deepside Deejays lansează „Maya”, un single fresh cu videoclip inedit

Muzică
share

Cu un sound fresh și un beat alert, piesa produsă în studiourile Metropolitan Records redă povestea celui care iubește fără a fi iubit. Muzica este compusă de Silviu Paduraru, fondatorul proiectului Deepside Deejays, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu și Alexandra Tirtirau.

Videoclipul piesei este atipic deoarece a fost filmat doar la apus, timp de cinci zile. Regizorul Dan Petcan a ținut ca filmarile să se desfășoare în aceeași perioadă a zilei, seara, în mai multe orașe din țară.

“Am lucrat cu plăcere cu prietenul nostru Dan Petcan și, ca de fiecare dată, i-am acceptat „nebunia” de a filma tot videoclipul doar la apus. Așa că am „vânat’’ efectiv apusul de la Brașov, București, Tulcea, Tuzla și golful de yachturi de langa Mangalia. A fost o experiență unică și  filmarea videoclipului a durat 5 zile. Ne-a plăcut asta și sperăm că povestea de dragoste din videoclip dintre Nadir si „Maya”(Anastasia) să se vadă foarte frumos. Suntem foarte mulțumiți de ce a ieșit și sperăm să vă placă și vouă”, declară Silviu.

Articole similare

Deepside Deejays lansează „The Way We Live”

Deepside Deejays face un statement muzical cu beat-uri dance vibrante și un mood super pozitiv! „The...