De pus pe repeat! Delia Rus și Ares, „psihedelic” pentru toți „Ochii căprui” – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Ploaia nu mai are loc de plânsul ochilor căprui”, dar cântată în doi. Delia Rus și Ares vindecă toți ochii căprui în ultima zi a lunii februarie. Cei doi lansează luni, 28 februarie, versiunea urbană a piesei „Ochii căprui”.

Delia Rus: „Refrenul punctează cât am plâns noi din iubire, cred că e seceta acum”

 

O melodie cu o încărcătură emoțională aparte și cu un mesaj trist, însă cât se poate de real, puțini sunt cei care știu că versiunea lansată acum de Delia și Ares este primul draft al piesei care a ajuns la zeci de mii de vizionări pe YouTube, într-o lună de la lansare.

 

Versiunea urbană pentru «Ochii căprui» este, de fapt, primul draft al piesei. Inițial se numea «Cearta de la 4» și am compus-o când afară ploua torențial, într-o noapte din luna septembrie a anului trecut. Refrenul punctează cât am plâns noi din iubire, cred că e seceta acum. Este foarte important să știm cum să luptăm atunci când suferim, ci nu cu cine să ne luptăm”, a declarat Delia Rus.

 

Dragostea leagă și dezleagă și în cazul lui Ares. Artistul a precizat că iubirea reprezintă un factor important în creația pieselor sale, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care colaborarea cu Delia Rus a decurs atât de natural.

 

Motivul dragostei funcționează și pentru mine ca cel mai bun catalizator atunci când creez, iar asta a făcut colaborarea să vină natural”, declară Ares.

 

Una dintre cele mai apreciate artiste pop din industria românească, Delia Rus reușește de fiecare dată să vindece inimile frânte prin intermediul pieselor sale. Scrie doar din propriile experiențe și trăiri,  punându-și câte o mică parte din suflet în fiecare lansare. Anul 2022 se anunță unul plin de muzică pentru artistă.

 

În vârstă de 24 de ani, din Piatra Neamț, Ares se numără printre artiștii fresh ai momentului. „Lovv”, „Parfum de Iarnă”, „N-am Uitat” și „Sufăr” sunt doar câteva dintre piesele artistului care s-au dovedit a fi hituri. „Doar Noi Doi”, piesa cu care Ares a făcut furori în perioada pandemiei, a depășit 2 milioane de vizionări în YouTube și continuă să fie trending sound pe TikTok.

Articole similare

Delia Rus apasă accelerația în "Vrum Vrum", alături de Criss Blaziny

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care artista a dezvo...

Delia Rus și Yakki promit că „până dimineață” te ajută să uiți - VIDEO

Delia Rus a lansat joi, 7 aprilie, „până dimineață”, în colaborare cu Yakki, unul dintre artiștii pe...

Secret Playlists: Delia Rus

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...