Confidenţialitate

De ce se revoltă multă lume pe WhatsApp…pe Twitter

CoolNews, Tech
share

WhatsApp a notificat utilizatorii privind schimbarea licenței sub care este oferită aplicația. În noua politică de confidențialitate propusă utilizatorilor, aceștia trebuie să accepte cedarea datelor colectate în urma folosirii aplicației de mobil direct către Facebook.

Cei care nu-și dau acordul nu vor mai putea folosi WhatsApp, începând cu data de 8 februarie 2021.

Schimbarea condițiilor pentru utilizatori a adus un val de reacții pe rețelele sociale. Pe Twitter discuțiile care implică #WhatsApp sunt printre cele mai populare acum, iar utilizatorii au creat multe meme, dar au început să promoveze și alte aplicații de mesagerie, ca alternativă la WhatsApp.

WhatsApp este una dintre companiile Facebook. Serviciile pentru România și țările din spațiul comunitar sunt oferite prin intermediul WhatsApp Ireland Limited.

Potrivit informațiilor oferite pe siteul aplicației, ”WhatsApp colaborează cu și transmite informații către celelalte companii Facebook pentru a primi servicii precum infrastructură, tehnologie și sisteme, care ne permit să furnizăm și să îmbunătățim serviciul WhatsApp și să menținem siguranța și securitatea WhatsApp și a Companiilor Facebook”.

Articole similare

TOP 10 Virgin Radio Romania Breakfast: Ce poți face dacă rămâi fără internet?

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

WhatsApp are probleme

WhatsApp are probleme, după ce a anunțat că schimbă T&C pentru utilizatori. Mai nou, WhatsApp a ...

WhatsApp, preferată pentru phishing

Folosești aplicațiile de mesagerie? Nu ești singurul! La fel o fac și hackerii! WhatsApp este pe pri...