Confidenţialitate

De ce nu trebuie să ratezi Tomorrowland: Around The World Recap, sâmbătă, LIVE, pe Virgin Radio Romania?

CoolNews
share

Anul acesta are loc editia cu numarul 16 de Tomorrowland, iar având în vedere situația evenimentelor și festivalurilor pe întregul mapamond, cel mai mare festival din lume nu a zis stop ci a transformat magica experiență într-una virtuală de cea mai bună calitate.

Andrei Niculae a participat la conferința oficială de pe zoom alături de David Guetta, Katy Perry, Steve Aoki, Dimitri Vegas, Nervo și Michiel Beers, cel din urmă fiind fondatorul Tomorrowland alături de fratele său Manu.

Acesta a arătat scenele jurnaliștilor și a spus că în doar două luni au reușit să realizeze virtual o insulă în forma logo-ului Tomorrowland, celebrul fluture. Michiel a spus că nu a fost foarte greu să se conformeze la tehnologia 3D pentru că la Tomorrowland se folosesc foarte multe astfel de efecte așa că e echipă de 200 de oameni s-au pus pe treabă și am creat tărâmul numit Papilionem.

Ce poți face un weekend întreg în tărâmul Tomorrowland: Around The World?

Advertisement

Michiel Beers declară: „Având aproape 0 bariere pe internet, pe lângă scenele scoase din povești ale celor mai mari DJ din lume, Papilionem reprezintă un tărâm pe care poți sta de dimineață până seara! Am pregătit muzeul Tomorrowland pentru cei care vor să cunoască istoria festivalului, avem numerioase workshopuri așa cum i-am obișnuit și pe cei care au stat în Dreamville, un Quiz Game cu detalii despre festival și multe alte surprize pe întreagă insulă pe care poți naviga cu propiul mouse.”

 

 

Articole similare

FestivalYA, primul festival de carte și idei Young Adult

Primul festival de carte și idei Young Adult, ajuns deja la a doua ediție, va avea loc online între ...

Evenimentul cu 5000 de oameni de la Barcelona indică rezultate îmbucurătoare pentru industria specta...

Cercetătorii consideră concertul-test cu cinci mii de oameni de la Barcelona “un succes”. Spun că nu...

Cele două scenarii propuse de Ministerul Culturii, ca să putem merge la festivaluri

Festival cu 50 de artiști în București. Este programat să se desfășoare în septembrie, după ce Mi...