Confidenţialitate

De ce nu trebuie să ratezi Tomorrowland: Around The World Recap, sâmbătă, LIVE, pe Virgin Radio Romania?

CoolNews
share

Anul acesta are loc editia cu numarul 16 de Tomorrowland, iar având în vedere situația evenimentelor și festivalurilor pe întregul mapamond, cel mai mare festival din lume nu a zis stop ci a transformat magica experiență într-una virtuală de cea mai bună calitate.

Andrei Niculae a participat la conferința oficială de pe zoom alături de David Guetta, Katy Perry, Steve Aoki, Dimitri Vegas, Nervo și Michiel Beers, cel din urmă fiind fondatorul Tomorrowland alături de fratele său Manu.

Acesta a arătat scenele jurnaliștilor și a spus că în doar două luni au reușit să realizeze virtual o insulă în forma logo-ului Tomorrowland, celebrul fluture. Michiel a spus că nu a fost foarte greu să se conformeze la tehnologia 3D pentru că la Tomorrowland se folosesc foarte multe astfel de efecte așa că e echipă de 200 de oameni s-au pus pe treabă și am creat tărâmul numit Papilionem.

Ce poți face un weekend întreg în tărâmul Tomorrowland: Around The World?

Michiel Beers declară: „Având aproape 0 bariere pe internet, pe lângă scenele scoase din povești ale celor mai mari DJ din lume, Papilionem reprezintă un tărâm pe care poți sta de dimineață până seara! Am pregătit muzeul Tomorrowland pentru cei care vor să cunoască istoria festivalului, avem numerioase workshopuri așa cum i-am obișnuit și pe cei care au stat în Dreamville, un Quiz Game cu detalii despre festival și multe alte surprize pe întreagă insulă pe care poți naviga cu propiul mouse.”

 

 

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: ALINA EREMIA - NOI

A lansat fata asta un hit pe care îl așteptam de ceva vreme. NOI de la Alina Eremia este o piesa de ...

#GHIOZDANULLUINICULAE: IRINA RIMES IS GOING INTERNATIONAL!

Nu e vreun secret că țin foarte mult la Irina, fiind unul dintre oamenii pe care îi admir în industr...

#GHIOZDANULLUINICULAE: O piesă de rupea în cluburi în 2010

Nu am avut un titlu mai bun dar pur si simplu astăzi în playlistul radioului a apărut piesa asta și ...