De ce este un SmartWatch atât de practic? (P)

CoolNews, Tech
share

În cultura actuală, iubitoare de tehnologie, ceasurile inteligente sunt încă la modă și au devenit un gadget în mișcare pentru o varietate de utilizări. Au un număr mare de funcții care fac mai simplă finalizarea unor sarcini specifice, iar oamenilor le este mai util să preia informații de la încheietura mâinii, mai degrabă decât să-și lege ambele mâini cu telefoanele inteligente.

Afișarea notificărilor este unul dintre motivele principale pentru care ți-ai cumpăra un ceas. Ușurința de a primi mesaje la încheietura mâinii și de a putea identifica importanța acestora fără a scoate telefonul din buzunar sau geantă este neprețuită. Îți simplifică viața, ajutându-te să economisești timp.

Și când vine vorba de posibilitatea de personalizare, a fi capabil să-ți reglezi cadranul ceasului în fiecare zi este neobișnuit de distractiv. De exemplu, te poți plimba cu un Mickey Mouse care dansează la încheietura mâinii, dar la întâlnirea de marți dimineața la birou, poți purta un display de ceas mai profesionist.

Un afișaj mare, de înaltă rezoluție este adesea una dintre modalitățile prin care se consumă cel mai rapid bateria telefonului mobil. Folosirea unui ceas inteligent reduce timpul de pornire a unui ecran mare și poate avea un impact major asupra duratei de viață a bateriei. Și activitățile care pot consuma bateria destul de repede sunt jocurile. De aceea, oamenii care își pot adapta ochii la un ecran mai mic, folosesc smartwatch-ul pentru a se bucura de câteva runde din activitatea lor preferată. Nu tot ce este disponibil pe smartphone a depășit pragul și „a atins încheietura mâinii”, iar asta depinde și de țară și de progresul tehnologic. De exemplu, în Marea Britanie, fanii unui sport al minții disponibil online precum pokerul, sau chiar șahul, au posibilitatea de a-l accesa direct pe smartwatch. Cel mai evident avantaj al acestui lucru ar fi flexibilitatea cu care vine. Ești capabil să te scufunzi în toate mișcările strategice cu o conexiune la internet suficient de puternică și fără un desktop care te poate priva de libertatea de mișcare. Un alt mare avantaj al jocurilor accesate pe smartwatch este că nu trebuie să porți niciun echipament cu tine. Tot ceea ce ai nevoie este legat de încheietura mâinii, încorporat într-un ceas pe care l-ai purta oricum.

Aspectele legate de fitness ale ceasurilor inteligente sunt poate unul dintre cele mai mari avantaje de a avea unul. Funcțiile oferite sunt diferite. Cele mai multe dintre ele oferă servicii de fitness și wellness, cum ar fi rularea aplicațiilor de sănătate, urmărirea pașilor, urmărirea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și orice alte funcții legate de senzori. Unele oferă diferite funcții mobile, cum ar fi programarea evenimentelor, disponibilitatea aplicației, trimiterea de mesaje și preluarea apelurilor.

În ziua de azi, tindem să ne folosim foarte mult telefoanele, de exemplu pentru a verifica e-mailurile sau pentru a stabili întâlniri și alte probleme de afaceri. A ține un program strâns este mai ușor decât oricând. Ceasurile inteligente au șanse mari de a schimba industria de afaceri.

Și pentru orientarea în zone mai puțin cunoscute, o cale mult mai ușoară este cu un ceas inteligent. Indicațiile sunt trimise la încheietura mâinii, atenționându-te când și unde să virezi.

Cu toții suntem astăzi pe fugă și pentru noi, acești omuleți mereu pe repede înainte, ceasurile inteligente pot fi ideale. Având un smartwatch, acesta poate fi conectat la telefonul inteligent și apoi totul poate fi accesat de pe el. Acest lucru oferă un impuls zilei și face multe lucruri mai ușor de realizat.

Cele mai multe dintre ceasurile inteligente sunt dotate cu o funcție de redare muzicală, care îți permite să asculți muzică pe telefonul din buzunar. De exemplu, dacă apare o piesă care nu îți place în mod deosebit, atunci poți pur și simplu să apeși pe „next” pe ceasul inteligent. De asemenea, poți întrerupe sau regla volumul. Poate suna lipsit de importanță, dar într-adevăr ușurează ascultarea muzicii. Un ceas inteligent obișnuit se poate sincroniza și cu căștile Bluetooth, iar asta permite antrenamentelor de fitness să fie mai concentrate și mai eficiente.

Un smartwatch mai permite și să introduci o cartelă SIM în interior, astfel încât să poți utiliza ceasurile ca telefoane. Unele pot fi chiar deblocate în orice rețea, așa că se poate utiliza orice card SIM de dimensiune micro cu el.