Dayana, noua artistă Global Records, lansează piesa “Do Without You”

CoolNews, Muzică
share

Dayana își face debutul în cadrul Global Records cu single-ul “Do Without You”, o fuziune între energia disco și ritmuri pop catchy. Artista îi surprinde pe fani cu fiecare lansare, iar “Do Without You” îi va cuceri prin vocea sa senzuală. Piesa a fost compusă de unii dintre cei mai de success compozitori și producători internaționali și te va face să o fredonezi chiar după prima ascultare.

“<<Do Without You>> e mai mult decât o simplă piesă pentru mine, e începutul unui nou capitol muzical și reprezintă un moment pe care l-am așteptat mult timp și sunt nerăbdătoare să văd reacțiile publicului! Cred că mulți dintre voi se vor regăsi în versurile piesei care vorbesc despre faptul că uneori avem nevoie să suferim pentru a putea crește – pe toate planurile. Sper să iubiți melodia la fel de mult ca mine!”, a declarat Dayana.

Piesa a fost scrisă de talentata echipă formată din Alida, Yoshi Breen și Alexandru Cotoi, aceștia lucrând în trecut cu nume mari din industria muzicală internațională precum: Katy Perry, Alok, Robin Schulz, R3HAB, Tiesto sau Lost Frequencies. Prodcuția finală a piesei a fost realizată de către Alexandru Cotoi.

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune zeci de milioane de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scot Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare.

Articole similare

Dayana lansează ,,Ard”, o odă a iubirii arzătoare

Dayana lansează o nouă piesă captivantă intitulată ,,Ard", o baladă profundă care explorează intensi...

Rave simfonic: “Someone To Kiss Tonight” - Dayana x Manse

"Someone To Kiss Tonight”, colaborarea dintre Dayana și Manse, este o fuziune vibrantă între muzica ...

Amintiri pe portativ - ,,Nostalgic” - albumul de debut al Dayanei

Albumul ,,Nostalgic" al Dayanei începe cu o notă delicată și profund introspectivă, aducând ascultăt...