Data noului sezon Masterchef a fost anunțată în premieră la Tic Talk cu Oana Tache!

Celebrități, CoolNews
share

Oana Tache îți dă bună dimineața la Virgin Radio Romania de la 7 la 10 în ultima săptămână lucrătoare din an. Dj-ița si-a propus să-l încheie pe 2021 în stilu-i caracteristic – cu muzică bună, atmosferă nebună și invitați pe măsură! În perioada 27-30 decembrie, diminețile tale vor fi pline de energie! Și asta și pentru că Oana Tache nu e singură în studioul Virgin Radio Romania.

Cucu de la Noaptea Tarziu e mana dreaptă a Oanei în cadrul acestor ediții speciale Tic Talk. Pe la microfonul Virgin Radio Romania mai trec și Andrei Mușat (care povestește despre cele mai tari momente online), Razvan „Omul din munți” (care relatează de la fața locului – din Poiana Brașov) și Hermina – astrologul care îți spune cum stă zodia ta și cum arată 2022 pe love and money.

Una dintre întrebările adresate de către Oana Tache, care le-a dat probleme invitaților a fost: „Care este ingredientul preferat al fiecăruia?

Chef Foa a fost foarte rapid și ne-a spus că dafinul este ingredientul preferat, Chef Hadad a ales șofranul, iar Chef Radu Dumitrescu a ales „dragostea”! Astfel, rețeta zilei la Virgin Radio Romania de la Chef Radu Dumitrescu a fost: „Cremă de dragoste cu infuzie de dafin și șofran.”

DĂ UN CLICK CHIAR AICI PENTRU A URMĂRI LIVE-UL DE PE FACEBOOK

Ultima ediție cu invitați la Tic Talk pe 2021 a fost una absolut delicioasă! Am avut studioul plin, le mulțumesc lui Chef Hadad, Chef FOA și Chef Radu Dumitrescu pentru că ne-au povestit din culisele noului sezon care se anunță rețeta perfectă: concurenți foarte buni, momente de tensiune și emoție și o nouă gașcă de jurați care se completează foarte bine. A fost o ediție plină, la fel de plin a fost și din punct de vedere mesaje de la ascultători. Le mulțumim în special lor, cei fără de care „bucătăria” Virgin Radio România nu ar arăta și nu ar suna la fel de bine„, a declarat Oana Tache.

Cei trei jurați au divulgat cel mai bine păstrat secret, în premieră la Virgin Radio Romania! Noul sezon Masterchef va avea premiera Miercuri, 12 ianuarie 2022, doar la ProTV!

Articole similare

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Interviu EXCLUSIV: Jesus Carmona – Director for Media al Parlamentului European

Alegerile europarlamentare vor avea loc între 6-9 iunie în toate țările blocului comunitar. In Roman...

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...