#daretodream – Cristi Stanciu tocmai și-a întâlnit idolul: Kris Fade, cel mai popular om de radio din Dubai

Celebrități, CoolNews
share

Nu te opri din visat! S-ar putea să-ți trăiești visul chiar atunci când te aștepți cel mai puțin. S-a întâmplat vineri la prânz pentru Cristi Stanciu, care s-a întâlnit în România cu cel mai tare DJ din Dubai și unul dintre cei mai apreciați oameni de radio din lumea arabă. Kris Fade de la Virgin Radio Dubai a venit în vizită la Virgin Radio Romania, iar Cristi Stanciu s-a simțit precum un copil în dimineața de Crăciun.

Kris Fade este cel mai popular om de radio din Emiratele Arabe Unite, unde locuiește din 2007. A câștigat de mai multe ori titlurile pentru Cel Mai Bun DJ de Radio și este un zeu al FM-ului în Dubai. Este suficient să-l asculți și te îndrăgostești de vocea lui și de cum reușește să te facă să te simți bine în mai puțin de 30 de secunde.

Și-a adunat cu greu vorbele și i-a mărturisit lui Kris Fade că nici dacă o vedea pe Katy Perry nu s-ar fi simțit așa de fericit. De ce, o să ne povestească chiar el la radio, însă până atunci îți mai spunem că nu a fost singura surpriză pentru colegul nostru care-ți aduce Virgin Sessions.

Kris Fade a venit alături de o altă legendă Virgin Radio, de data aceasta de la colegii din Liban – Anthony, cel care realizează alături de Sally, încă din 2013, cel mai tare matinal de acolo.

”Când am vorbit prima dată despre Dare To Dream am făcut un mic exercițiu. Fiecare dintre noi și-a mărturisit un vis. Foarte pesonal. Eu sunt un mare fan Virgin Radio. Sunt ascultător fidel de Virgin Radio Dubai. Cumva a rezonat cu mine și cu felul meu de a fi. Le-am mărturisit colegilor că mi-ar plăcea la nebunie să îi cunosc pe colegii de la Virgin Radio Dubai.

Scriu rândurile acestea extrem de emoționat. În dimineața asta mi-a sunat telefonul. Apelul m-a găsit in propria bucătarie cu o cană de cafea în mâna și Maya (goldenița mea iubită), alături. O voce mi-a spus: Ai douăzeci de minute să ajungi la radio!. S-a mai întamplat asta. De regulă e o urgență așa că m-am teleportat. Am ajuns în patruzeci.

La trei minute după mine au intrat pe ușă Kris Fade și Anthony Salame. Primul este un om care realizează matinalul la Virgin Radio Dubai iar al doilea La Virgin Radio Lebanon. Sunt doi oameni absolut minunați. Trăiesc fiecare clipă pe care o au la radio. Transmit toată pasiunea pentru radio in fiecare emisiune. Sunt GENIALI!

Cumva colegii mei m-au pus în fața faptului împlinit. Am un weekend întreg alaturi de doi oameni pe care îi admir, îi ascult și îi super apreciez. Petrec timp cu ei. Fac schimb de idei cu ei. Ies la o bere cu ei!

Îmi este foarte greu să transmit emoția pe care o trăiesc acum.

I LOVE VIRGIN RADIO ROMANIA! I Love my friends & collegues! I Love DARE to Dream! I Love Kris Fade & Anthony Salame!”, spune Cristi Stanciu.

Cool or what? #daretodream

Articole similare

[BREAKFAST] Beyonce a susținut un concert în cadrul unui eveniment privat în Dubai. Pentru un show d...

Mult? Puțin? Nu mai contează asta. Contează faptul că regina Beyonce s-a întors și nu oricum. Hai să...

Cristi Stanciu, despre festivalul de o zi: ”Senzoria s-a ridicat la nivelul așteptărilor”

Cristi Stanciu, aka Chris Hype, a făcut super atmosferă, în weekend, la Iași. După ce a adus noutăți...

INNA lansează ”Maza”, cu outfit-uri sexy și personaje cool în Dubai (VIDEO)

”Maza” a fost filmat în Dubai și este unul dintre cele mai dinamice și sexy videoclipuri pe care INN...