Daniel Radcliffe vrea să se axeze pe subiecte inedite de film

CoolNews, Filme
share

Pentru fanii seriei Harry Potter asta va fi o veste super bună. Daniel Radcliffe a decis că e timpul să recucerească marile ecrane, de această dată cu un rol provocator și un subiect de film ce va stârni intrigi.

Cum se apropie data de lansare a noului film în care actorul va juca rolul principal, Daniel Radcliffe vorbește despre modul în care noi orizonturi s-au deschis în cariera sa.

Filmul se numește  „Beast of burden” și prezintă aventurile unui tip ce livrează cocaină la granița dintre USA și Mexic pentru a-și salva soția.

De la pilotarea unui avion, secvență pentru care Daniel susține că a „luat două lecții de pilotaj pentru a vedea cum poți face asta să se întâmple”, până la momentele în care îi era frică să se îndepărteze de cameramani în timpul filmărilor, Daniel Radcliffe e împăcat cu noul subiect incitant ce l-a ținut ocupat timp de jumătate de an.

„Pentru mine este o poveste despre o persoană care se privește ca un eșec total și încearcă să își regăsească identitatea prin tot felul de încercări care par greșite”, a transmis actorul. „Este un film ce se focusează pe ceea ce se întâmplă atunci când nu mai ai încredere în tine și în oamenii de lângă tine.”

Filmul va avea premiera în cinematografe pe data de 23 februarie în USA.

Articole similare

Actorul Robbie Coltrane, cunoscut pentru rolul său din Harry Potter, a murit

Actorul Robbie Coltrane, care l-a interpretat pe Hagrid în filmele Harry Potter, a murit la vârsta d...

Vedete mici de înălțime

La Hollywood nu contează cât de înalt eşti ci dacă eşti un bun actor. Mulţi actori sunt mici de înăl...