Confidenţialitate

Daniel Craig cere roluri „la fel de bune ca James Bond pentru femei și actori de culoare”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Viața de la Hollywood devine tot mai grea pentru regizori și producători. În fiecare zi apar tot felul de reguli de political correctness care trebuiesc respectate. Până la urmă e 2021 și niciun fel de acțiuni ofensatoare sau jignitoare nu mai pot fi tolerate.

Daniel Craig este unul dintre actorii care a decis să ia măsuri și pledează pentru egalitatea de șanse. Recent, actorul a declarat că femeile și actorii de culoare ar trebui să aibă șansa să joace în roluri importante precum Agentul 007.

Ultimul film James Bond cu Daniel Craig în rol principal va avea premiera săptămâna viitoare, pe 1 Octombrie. „No time to die” este al 25-lea film din serie, iar intro-ul este semnat de Billie Eilish.

Recent, în cadrul unui interviu, Craig a fost întrebat dacă cel care îl va înlocui de acum ar trebui să fie mai „divers”, iar răspunul actorului a fost cât se poate de clar: „Răspunsul e unul simplu. Ar trebui să fie roluri mai bune pentru femei și pentru actorii de culoare.

De ce ar trebui o femeie să joace James Bond când ar putea să existe un rol la fel de bun ca James Bond, dar pentru femei?”, a adăugat actorul.

Scenariul noului film a fost scris de Phoebe Waller-Bridge, o scenaristă celebră care a scris în mare parte doar comedii. Fanii seriei James Bond sunt curioși să vadă ce a reușit să creeze, fiind sceptici în legătură cu modul în care a construit scenariul.

Phoebe nu a venit să-l schimbe pe Bond. A venit să-i dea puțin contur, desigur, dar ea e fan al seriei. Nu a venit să schimbe nimic radical. Există câteva chestii în film la care am spus – nu, nu mai putem să facem asta – și mă refer la atitudinea lui legată de femei și de cum sunt tratate femeile în acest film”, a declarat Craig.

Conform Mirror.com, premiera filmului „No Time to Die” va avea loc la Royal Albert Hall, în Londra, iar printre invitați se numără și Prințul Charles și soția sa Camilla, dar și Prințul William și soția sa Kate.

Articole similare

Cel mai asteptat film al iernii, GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY, va fi disponibil de maine pe Net...

În continuarea filmului KNIVES OUT, semnat de Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia...

[TRAILER] GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY - Daniel Craig revine pe Netflix începând cu 23 decembri...

În continuarea filmului KNIVES OUT, semnat de Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia...

[BREAKFAST] Henry Cavill părăsește „The Witcher”. Actorul este considerat favorit pentru rolul lui J...

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi „The Witcher”, unul dintre serialele sale fanion...