Confidenţialitate

Damian Lewis, mesaj emoționant după moartea actriței Helen McCrory

Celebrități
share

La două zile după ce i-a anunțat moartea după „o luptă eroică cu cancerul”, actorul Damian Lewis i-a scris un omagiu regretatei sale soții, aclamata actriță Helen McCrory.

„Într-un weekend în care ziarele, pe bună dreptate, își vor aduce omagiul ducelui de Edinburgh, mii de alții din întreaga lume și-au amintit de mica mea ducesă, Helen”, a scris Damian Lewis, starul din Homeland și Billions.

„Helen era o persoană și mai genială decât era actriță. Nu am cunoscut pe nimeni să răspândească fericirea atât de conștient. Să spui „te rog” și „îți mulțumesc” și „ești atât de amabil” la fel de mult ca ea. Chiar și în ultimele zile, când vorbeam cu minunații noștri îngrijitori, ea a spus în repetate rânduri, „vă mulțumesc mult” în starea ei pe jumătate delirantă.”, a mai scris actorul.

„Deja mi-e dor de ea. Cel mai mare și mai rafinat act al ei de curaj și generozitate a fost să-și „normalizeze” moartea. Nu și-a arătat nici teama, nici amărăciune, nici milă de sine, ci ne-a înarmat doar cu curajul de a continua și a insistat ca nimeni să nu fie trist, pentru că este fericită. A fost un meteorit în viața noastră.”, a conchis actorul.

Articole similare

Actrița Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile din "Peaky Blinders" și "Harry Potter", a decedat...

Actrița Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile din Peaky Blinders și trei filme cu Harry Potter, a...

A murit Helen McCrory, actrița din Peaky Blinders

A murit Helen McCrory, actrița cunoscută din "Peaky Blinders", potrivit unui anunț făcut pe Twitter ...