Damian Drăghici ne-a adus mici și ne-a cântat LIVE la Breakfast

CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Giulia și Andrei Niculae! 

Ce-ți poți dori mai mult decât un live session marca Damian Drăghici și o tavă plină de mici? Noi ne-am bucurat de toate astea la Breakfast și am aflat că Damian se pregătește pentru un super concert, la Opera Națională din București, pe 3 decembrie!

Lansat în 2022, proiectul Meditații Lăutărești cuprinde moștenirea și meșteșugul a zeci de ani de căutare, muncă și dezvoltare artistică pentru Damian. Proiectul are o greutate aparte și readuce în atenția publicului poveștile pline de viață, dar demult uitate, ale lăutarilor români. Pentru a nu lăsa să moară bijuterii ale muzicii tradiționale de odinioară, Damian le reinventează într-un mod fabulos și aprinde mintea și inima publicului prin vibrația sa de suflet.

Bazat pe cunoașterea și experiența muzicală vastă, Damian îmbină aspecte sonore de rezonanță meditativă și reușește imposibilul: fuzionarea muzicii arhaice cu valențe de jazz și introducerea briliantă a naiului în acest gen muzical.

Printre piesele bine-cunoscute incluse în Meditațiile Lăutărești se numără: „Șaraiman”; „Sunt Vagabondul Vieții Mele”; „La Cioplani”; „Lume, Lume”; „Ileană, Ileană” și multe altele.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro: https://tinyurl.com/bdz7h9k9

Cu Andrei Niculae și Giulia ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...