Dăm drumul la dans cu Theo Rose – ,,Haide”

CoolNews, NEWS
share

Cu cea mai nouă piesă a lui Theo Rose, intri direct în atmosfera unei petreceri în care muzica răsună, iar tu te poți mișca în voie! Cu energia specifică molipsitoare, artista este cea care dă startul unei nopți albe de neuitat datorită vocii impecabile și a încrederii cu care strigă ,,Haide”!

Piesa a fost scrisă de Dorian Micu, Mirela Borodi, Theo Rose și Vladimir Coman Popescu (Chopsticks), care s-a ocupat și de partea de producție.

Un videoclip special. Desprins ca dintr-un basm, videoclipul piesei ,,Haide” o surprinde pe Theo Rose în rolul de hangiță, care bucură pe toată lumea prin prezența sa și bucuria sinceră. Creditele pentru acesta merg către Spider Film – casa de producție, Millo Simulov – regie, Anghel Damian – producător, Cati Prodan – producător executiv, Radu Nechita – coordonator producție, Florin Varna – director imagine. Look-ul lui Theo Rose a fost realizat cu ajutorul lui Lucy Faur – costume designer, Malvina Isfan, Bogdana Bololoi – make-up și Andreea Constantin – hair.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “Cămașa”, “Gipsy Run”, “Bravo Lor Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube. Artista este cunoscută și pentru colaborările numeroase și de excepție, aducându-și amprenta persoanlă specifică în numeroase piese, alături de artiști de renume, de la “Roata”, cu Damian Drăghici, “Fără Tine”, cu Bogdan de la Ploiești, “Stinge Luminile” (OST Miami Bici 2) cu Irina Rimes, „Ca-n România” cu MIRA și “Sângele Frate Nu Te Face” (OST Clanul) cu IAN. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii „Vocea României” de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci. Printre ultimele sale succese se numără și colaborarea cu Andrei Ursu pentru ,,Noaptea ne fură iubiri”, piesă care este de 14 săptămâni în topul celor mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe locul #1.

Articole similare

Theo Rose, DOMINO și Alessandra îți schimbă starea cu “NU MĂ DUC LA CLUB”

"NU MĂ DUC LA CLUB" e piesa perfectă pentru zilele în care, chiar dacă drumurile te duc la muncă, vr...

Internetul i-a adus împreună - Acoustic Boyz x Theo Rose - ,,Toate inimile frânte”

Băieții de la Acoustic Boyz au reușit! Piesa lor a ajuns la Theo Rose, artista i-a plăcut din prima,...

Theo Rose și Andrei Ursu lansează videoclipul oficial al piesei ,,Noaptea ne fură iubiri”

O știți deja, o iubiți, iar acum vine însoțită și de un videoclip cu o poveste romantică retro, în c...