Confidenţialitate

Cuza de la Noaptea Târziu lansează „Dor de casă” alături de Irina Rimes, George Hora și Carmen Tănase

Muzică
share

Cuza & Irina Rimes feat George Hora & Carmen Tanase lansează clipul piesei „Dor de casă”, o melodie emoționantă cu versuri sincere care vorbește despre ceea ce se află în inimile celor plecați din țară, din perspectiva a patru personaje.

Discursurile artiștilor sunt extrem de puternice, iar imaginea clipului accentuează singurătatea celor care au plecat, dorul pe care îl simt, speranța pentru o viață mai bună. Cuza, Irina Rimes, George Hora și Carmen Tănase aduc, prin prezența și discursul lor, o perspectivă extrem de autentică despre cele două tabere: cei plecați în străinătate și cei rămași acasă.

Versurile au fost scrise de Cuza, membru al proiectului „Noaptea târziu”, unul dintre cele mai vechi proiecte de vlogging din România. „<<Dor de casă>> e mai mult o declarație decat o piesă. Consider că e radiografia societății românești din momentul de față. Din păcate, nu prea mai avem prieteni care sa nu aibă cel putin o rudă plecată în străinătate în speranța unei vieți mai bune. Mă bucur că cei trei artiști: Irina Rimes, George Hora și doamna Carmen Tănase au acceptat să spună această poveste alături de mine. Primii oameni care au auzit și m-au încurajat să duc spre finalizare această piesă au fost colegii mei trupă: Cucu și Emi care, în momentul când le-am cântat-o au avut ochii în lacrimi.”

Articole similare

PARADA DE BACKUP: Ce transmit artiștii de Ziua Națională a României - AUDIO

La Virgin Radio Romania, de 1 Decembrie, Bogdan și Ionuț îți aduc PARADA DE BACKUP! Ni s-au alătu...

Irina Rimes x JobHunter: "Am vrut sa ma angajez ca ospatar"

Irina Rimes a fost invitata lui Andrei Niculae la #JobHunter, emisiunea din fiecare joi in care ascu...

Irina Rimes la Urbanist Session este tot ce trebuie să asculți astăzi - VIDEO

Irina Rimes este una din cele mai versatile artiste din România, putând îmbina ușor atât piese precu...