Cuza de la Noaptea Târziu lansează „Dor de casă” alături de Irina Rimes, George Hora și Carmen Tănase

Muzică
share

Cuza & Irina Rimes feat George Hora & Carmen Tanase lansează clipul piesei „Dor de casă”, o melodie emoționantă cu versuri sincere care vorbește despre ceea ce se află în inimile celor plecați din țară, din perspectiva a patru personaje.

Discursurile artiștilor sunt extrem de puternice, iar imaginea clipului accentuează singurătatea celor care au plecat, dorul pe care îl simt, speranța pentru o viață mai bună. Cuza, Irina Rimes, George Hora și Carmen Tănase aduc, prin prezența și discursul lor, o perspectivă extrem de autentică despre cele două tabere: cei plecați în străinătate și cei rămași acasă.

Versurile au fost scrise de Cuza, membru al proiectului „Noaptea târziu”, unul dintre cele mai vechi proiecte de vlogging din România. „<<Dor de casă>> e mai mult o declarație decat o piesă. Consider că e radiografia societății românești din momentul de față. Din păcate, nu prea mai avem prieteni care sa nu aibă cel putin o rudă plecată în străinătate în speranța unei vieți mai bune. Mă bucur că cei trei artiști: Irina Rimes, George Hora și doamna Carmen Tănase au acceptat să spună această poveste alături de mine. Primii oameni care au auzit și m-au încurajat să duc spre finalizare această piesă au fost colegii mei trupă: Cucu și Emi care, în momentul când le-am cântat-o au avut ochii în lacrimi.”

Articole similare

Satoshi și Irina Rimes colaborează pentru prima dată pentru ,,Bate, vântule”

Două generații de artiști din Republica Moldova s-au adunat ca să ne facă să simțim și să cântăm împ...

Irina Rimes marchează începutul verii - ,,Bădiță”

Irina Rimes vine cu un cadou în avans pentru sărbătoarea Sânzienelor, pentru a spune bun venit verii...

Irina Rimes, surpriză de zile mari din partea DJ-ului &ME (Keinemusik)

Mii de oameni au dansat în acest weekend pe ritmurile cele mai noi piese marca Irina Rimes - "Dudadu...