Confidenţialitate

Cursă cu premii la Virgin Radio! Fereșteanu și Liza, misiuni speciale pe ,,Drumul hiturilor”

CoolNews
share

Asia Express este, cu siguranță, cel mai urmărit show de televiziune din România. Emisiunea a doborât, luni, un nou record la nivelul ratingului – 14.5 puncte şi o cotă de piață de 37.7%, ceea ce înseamnă că peste 2 milioane de români au trait cu sufletul la gură misiunile simpaticilor concurenți.  Miercuri, tensiunea atinge cote maxime pentru că vom afla cine este câștigătorul sezonul cu numărul trei, iar Liza și Fereșteanu au pregătit o emisiune specială.

Înainte de Asia Express, de la ora 19, pe Virgin Radio,  Liza și Fere intră pe ,,Drumul hiturilor”, alături de lizeștenii lor, într-o ediție specială. Cei doi vor fi ghidați chiar de vocea Asia Express pe un drum plin cu misiuni speciale la finalul cărora ascultătorii vor pune mâna pe premii.

,,Nu există cineva care nu s-a gândit cum s-ar descurca cu misiunile din show sau într-o competiție atât de dură. Ne-am gândit să ne adaptăm emisiunea de miercuri într-o cursă cu premii. Avem noroc ca vocea oficială a emisiunii să fie chiar colegul nostru Chris Hype (Cristi Stanciu), pe care l-am rugat să ne ghideze în niște probe care să ne pregătească pentru marele final. O să fie cu hituri, cu premii și cu tensiune. Noi rămânem aproape de cei care ne ascultă și cel mai mult ne place să interacționăm constant, ceea ce vom face și miercuri”, spun Liza și Fere.

 

Simpaticilor, cursa începe miercuri, de la 19, pe Virgin Radio.  Baftă!

Articole similare

La mulți ani, Cristi Stanciu!

Cristi Stanciu este sărbătoritul zilei de 21 februarie! Știe tot ce mișcă în muzică și urmărește vot...

Horoscop check la Fere și Liza. S-a potrivit ce a spus Neti Sandu? (audio)

Aseară, lizeștenii au intrat in direct să verifice dacă s-a potrivit sau nu horoscopul zilei prezent...

Exclusiv! Connect-R, despre culoarea pielii: ,,În România, în 2020, încă nu am depășit această probl...

Fere și Liza aduc o nouă premieră muzicală, o colaborare inedită, cu un mesaj autentic și puternic, ...