Cursă cu premii la Virgin Radio! Fereșteanu și Liza, misiuni speciale pe ,,Drumul hiturilor”

CoolNews
share

Asia Express este, cu siguranță, cel mai urmărit show de televiziune din România. Emisiunea a doborât, luni, un nou record la nivelul ratingului – 14.5 puncte şi o cotă de piață de 37.7%, ceea ce înseamnă că peste 2 milioane de români au trait cu sufletul la gură misiunile simpaticilor concurenți.  Miercuri, tensiunea atinge cote maxime pentru că vom afla cine este câștigătorul sezonul cu numărul trei, iar Liza și Fereșteanu au pregătit o emisiune specială.

Înainte de Asia Express, de la ora 19, pe Virgin Radio,  Liza și Fere intră pe ,,Drumul hiturilor”, alături de lizeștenii lor, într-o ediție specială. Cei doi vor fi ghidați chiar de vocea Asia Express pe un drum plin cu misiuni speciale la finalul cărora ascultătorii vor pune mâna pe premii.

,,Nu există cineva care nu s-a gândit cum s-ar descurca cu misiunile din show sau într-o competiție atât de dură. Ne-am gândit să ne adaptăm emisiunea de miercuri într-o cursă cu premii. Avem noroc ca vocea oficială a emisiunii să fie chiar colegul nostru Chris Hype (Cristi Stanciu), pe care l-am rugat să ne ghideze în niște probe care să ne pregătească pentru marele final. O să fie cu hituri, cu premii și cu tensiune. Noi rămânem aproape de cei care ne ascultă și cel mai mult ne place să interacționăm constant, ceea ce vom face și miercuri”, spun Liza și Fere.

 

Simpaticilor, cursa începe miercuri, de la 19, pe Virgin Radio.  Baftă!

Articole similare

Shift a lansat „Enigma Mea” la Virgin Radio Romania cu Diana Ramadan!

Muzica bună este prezentă toată ziua la Virgin Radio Romania, iar Diana Ramadan îți aduce cele mai n...

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express! Cei doi pleacă acasă cu un premiu de 30.000 de euro...

Încă un sezon al emisiunii Asia Express a ajuns la final! Ultimele două echipe rămase în joc au fost...

Tic Talk cu Oana Tache - Mihai Petre recită versurile trupei A.S.I.A.

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...