Confidenţialitate

Cursă cu premii la Virgin Radio! Fereșteanu și Liza, misiuni speciale pe ,,Drumul hiturilor”

CoolNews
share

Asia Express este, cu siguranță, cel mai urmărit show de televiziune din România. Emisiunea a doborât, luni, un nou record la nivelul ratingului – 14.5 puncte şi o cotă de piață de 37.7%, ceea ce înseamnă că peste 2 milioane de români au trait cu sufletul la gură misiunile simpaticilor concurenți.  Miercuri, tensiunea atinge cote maxime pentru că vom afla cine este câștigătorul sezonul cu numărul trei, iar Liza și Fereșteanu au pregătit o emisiune specială.

Înainte de Asia Express, de la ora 19, pe Virgin Radio,  Liza și Fere intră pe ,,Drumul hiturilor”, alături de lizeștenii lor, într-o ediție specială. Cei doi vor fi ghidați chiar de vocea Asia Express pe un drum plin cu misiuni speciale la finalul cărora ascultătorii vor pune mâna pe premii.

,,Nu există cineva care nu s-a gândit cum s-ar descurca cu misiunile din show sau într-o competiție atât de dură. Ne-am gândit să ne adaptăm emisiunea de miercuri într-o cursă cu premii. Avem noroc ca vocea oficială a emisiunii să fie chiar colegul nostru Chris Hype (Cristi Stanciu), pe care l-am rugat să ne ghideze în niște probe care să ne pregătească pentru marele final. O să fie cu hituri, cu premii și cu tensiune. Noi rămânem aproape de cei care ne ascultă și cel mai mult ne place să interacționăm constant, ceea ce vom face și miercuri”, spun Liza și Fere.

 

Simpaticilor, cursa începe miercuri, de la 19, pe Virgin Radio.  Baftă!

Articole similare

Roxen, premieră la Liza și Fere : ,, Am refăcut piesa Corinei Chiriac după ce am fost la Cerbul de A...

Prietenia dintre gazdele show-ului de seară de la Virgin Radio și Roxen nu mai este un secret pentru...

Smiley si Connect-R, despre căsătorie la Liza și Fere : ,,După 40 de ani este vârsta potrivită”...

Au lansat colaborarea anului, Rita se numește piesa semnată de doi dintre cei mai apreciați artiști ...

Imagini în premieră din videoclipul Roxen - ”Inimă nu fi de piatră” (AUDIO & FOTO)

În exclusivitate la Virgin Radio Romania, Liza și Fere îți aduc în această seară noua piesă Roxen - ...