Confidenţialitate

Cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta Meghan Markle – FOTO

Celebrități, CoolNews
share

Am început să numărăm zilele până la nunta regală din Marea Britanie de anul viitor, pentru că suntem atât de bucuroși să vedem un cuplu regal format din Meghan Markle și Prințul Harry. La Palatul Buckingham au început deja pregătirile pentru evenimentul anului 2018. Publicația TMZ.com a reușit să pună mâna pe primele schițe ale rochiei de mireasă pe care actrița Meghan Markle o va purta.

Autenticitatea schițelor a fost confirmată de unul dintre designerii aleși de Casa Regală pentru rochie. E vorba despre un israelian pe nume Inbal Dror, care a recunoscut deja că a fost contactat de către reprezentanții Palatului pentru arealiza rochia. Mireasa va purta la nuntă doar rochii lungi, așa cum spune tradiția Casei Regale. Rochiile vor semăna foarte mult cu cele purtate de Lady Di, Kate Middleton și Camila Parker.

Advertisement

Nu știm deocamdată cât va costa rochia de mireasă, însă cu siguranță nu va fi foarte ieftină. Kate Middleton a purtat la nunta cu Prințul William o rochie semndată de Alexander McQueen, în valoare de aproximativ 500 de mii de euro.