Confidenţialitate

Cum și-au prezentat Meghan și Harry primul lor fiu – VIDEO

Bogdan, Shurubel & Ionuț, CoolNews
share

Ducele și ducesa de Sussex au scos, miercuri, mica lor comoară la lumină și au prezentat-o lumii întregi, dar și familiei regale.

Meghan și Harry au organizat o prezentare restrânsă în sala Sfântul Gheorghe de la palatul Windsor, la care au putut participa un singur reporter, un fotograf și trei operatori de cameră, precum și fotograful privat al cuplului și un fotograf regal de presă.

„Este magic, e destul de uimitor. Am doi cei mai buni băieți din lume, așa că sunt foarte fericită”, a spus ducesa.

Micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a dormit pe durata celor aproape 2 minute, cât a fost în fața camerelor. Purtat în brațe de mândrul său tată, Archie a fost mângâiat încontinuu de mama sa.

„Are cel mai dulce temperament, este foarte calm”, a mai povestit Meghan, în timp ce Harry a adăugat: „Știu de la cine moștenește asta”.

Cuplu regal s-a declarat cucerit de micuț pe care au spus că-l urmăresc cu mare atenție pentru a observa toate schimbările care se vor petrece în următoarea lună.

Meghan a mulțumit pentru toate urările pe care le-au primit din partea publicului și apoi s-au retras pentru a merge în vizită la străbunica bebelușului, regina Elisabeta a 2-a.

Reprezentanții cuplului nu au confirmat încă dacă bebelușul s-a născut la Frogmore Cottage, reședința lor de pe domeniu Windsor și nici nu au zis de ce anunțul a venit așa de târziu.

Meghan l-a adus pe lume pe Archie luni la 05:26 dimineața, iar anunțul nașterii s-a făcut la 8 ore după. Unii jurnaliști au speculat că s-a așteptat atât pentru ca vestea să poată fi cuprinsă în jurnalele de știri matinale din SUA.

Articole similare

Kate si William isi schimba titulatura pe Instagram si Twitter

Kate Middleton si Printul William si-au schimbat titulatura sub care functioneaza pe Instagram si Tw...

Familia Regală a Marii Britanii, gafă în mediul online înainte de o acțiune caritabilă a Prințului H...

Familia Regală a Marii Britanii a promovat, din greșeală, un site chinezesc de filme pentru adulți. ...

Primele reacții ale prințul Harry după retragerea din Casa Regală

Prințul Harry a vorbit deschis despre anunțul făcut de Palatul Buckingham că el și Meghan nu vor mai...